Ηφαίστου: Ηλικιωμένη κατέβηκε από το ασθενοφόρο και πήγε σπίτι της… με πατερίτσες!

Πάτρα η πόλη που τα πάντα υπόκεινται στο νόμο του κέρδους. Ας όψονται γι΄ αυτό όσοι από του αρμοδίους κλείνουν τα μάτια και κάνουν πως δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει σχεδόν κάθε βράδυ σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης και ιδιαίτερα τις Παρασκευές και τα Σάββατα.

Χαρακτηριστική περίπτωση ο πεζόδρομος της οδού Ηφαίστου, στο τμήμα από Ερμού μέχρι Γεροκωστοπούλου,  όπου και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο  έγινε το απόλυτο… της κατάληψης από τραπεζοκαθίσματα – δεν άφησαν ούτε εκατοστό ελεύθερο – με αποτέλεσμα ηλικιωμένη η οποία μεταφέρθηκε στο σπίτι της με ασθενοφόρο να υποχρεωθεί να βαδίσει ολόκληρο τετράγωνο  με πατερίτσες.

Για το τι ακριβώς συμβαίνει και αποτελεί «μνημείο» αδιαφορίας , παρανομίας  και επικινδυνότητας αλλά δεν «ιδρώνει» κανενός το αυτί , αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως το «φαινόμενο» Ηφαίστου, είχε απασχολήσει κατά καιρούς την τοπική κοινωνία. Είχαν μπει «κανόνες» από τον Δήμο, είχαν κλείσει καταστήματα για κάποιες μέρες αλλά… μυαλό κάποιοι δεν βάζουν! Μάλιστα κλείνουν τον πεζόδρομο… και από τις δύο πλευρές του!

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ