Σέρρες: Η ασφαλτόστρωση κράτησε μόλις 6 μέρες – Εικόνες και εξηγήσεις για γέλια μέχρι δακρύων

Οι εικόνες μετά την ασφαλτόστρωση άρχισαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και ο αντιδήμαρχος έργων κλήθηκε για εξηγήσεις. Τα όσα είπε αποκαλύπτουν τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2018...

Οι φωτογραφίες που δείχνουν την κατάσταση του δρόμου της Εθνικής Αντιστάσεως στις Σέρρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο δρόμος αν και ασφαλτοστρώθηκε πρόσφατα, παρουσιάζει ξανά τα… ίδια χάλια. Με τους οδηγούς αλλά και τους πεζούς να προσπαθούν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Οι εξηγήσεις, ο εργολάβος και… τα χαλικάκια

Ο αντιδήμαρχος Έργων Ηλίας Γκότσης αναφέρθηκε στο όλο θέμα, στην Τηλεόραση Επιλογές. Όπως είπε δεν έγινε ασφαλτόστρωση αλλά έκλεισαν οι λακκούβες που είχαν προκαλέσει οι καθιζήσεις. «Το έργο θα γίνει το επόμενο διάστημα και το πρόβλημα θα λυθεί» είπε μεταξύ άλλων ο κύριος Γκότσης και συνέχισε…

«Πιέζουμε για να γίνει το έργο. Κολλάει επειδή δεν έχουμε πάρει το πράσινο φως για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Τώρα προσπαθήσαμε να κλείσουμε κάποιες τρύπες για να μην χτυπάνε τα αμάξια έως ότου γίνει η αποκατάσταση».

Όσο για τη διάλυση του δρόμου μετά την πρόχειρη ασφαλτόστρωση; «Σε δύο σημεία λόγω της καθίζησης, το πάχος του δρόμου ήταν λίγα εκατοστά. Όπως ήταν φρέσκο, το πάτησαν τα αμάξια και έφυγαν τα πετραδάκια. Θα έρθει ξανά όμως ο εργολάβος και θα φτιάξει αυτά τα δύο σημεία. Θα το περιφράξει και δεν θα έχουμε ξανά το ίδιο πρόβλημα».

Σε εκείνο το σημείο η παρουσιάστρια αναρωτιέται αν ο δρόμος θα κλείνει κάθε 6 μέρες για να μπαίνει ο εργολάβος με το συνεργείο του. «Είναι πολύ ωραίο να φωνάζουμε» λέει ο αντιδήμαρχος, «αλλά αν δεν γίνουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ένας πολίτης μπορεί να μας πάει στον εισαγγελέα.»

Όλα αυτά για ένα έργο που όπως ακούμε από τον κύριο Γκότση, έχει δημοπρατηθεί εδώ και δύο χρόνια…

 

newsit.gr

Διαβάστε επίσης