Σία Αναγνωστοπούλου: Θα στηρίξω όποια υποψηφιότητα συμβάλει στη νίκη μας στην Αχαϊα- Αντίθετη με την στάση του Ανδρέα Ριζούλη που διαφωνεί με κάθοδο του υφυπουργού Γ. Βασιλειάδη στο νομό

Ξεκάθαρη θέση για το θέμα της ενδεχόμενης υποψηφιότητας του υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη στην Αχαϊα, στις επόμενες εκλογές, πήρε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, βουλευτής Αχαϊας Σία Αναγνωστοπούλου. Συγκεκριμένα σε  δήλωσή της στο tempo24, διαφοροποιείται ουσιαστικά από τον βουλευτή του κόμματος Ανδρέα Ριζούλη, που μιλώντας στην εκπομπή "SUPER B NEWS" άφησε να φανεί η διαφωνία του σε μια προοπτική καθόδου του Γ. Βασιλειάδη στην Αχαϊα, σημειώνοντας πως όποιος εκλέγεται στο κοινοβούλιο εκπροσωπώντας έναν νομό θα πρέπει να κατοικεί και στην συγκεκριμένη περιοχή.

Η Σία Αναγνωστοπούλου κινούμενη σε τελείως άλλη πολιτική κατεύθυνση τόνισε: "Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει και στις ερχόμενες κρίσιμες εκλογές τη μάχη με νικηφόρο αποτέλεσμα. Βγάλαμε τη χώρα από τα Μνημόνια και τώρα ξεκινάμε την επιθετική πολιτική με στόχο την προστασία της κοινωνίας από τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα που ευαγγελίζεται η ΝΔ (συντάξεις, αφορολόγητο, εργασιακά, κλπ).

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η αριστερη πολιτική δύναμη που συσπειρώνει ολες τις προοδευτικές, πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις. Σε αυτή τη μάχη, που είναι μάχη ιστορική και στην Ελλάδα και την Ευρώπη, δεν περισσεύει κανείς και καμιά. Το κόμμα συλλογικά και στο πλαισιο των οργάνων του αποφασίζει που και πως ο καθένας από μας θα δώσει τη μάχη. Προσωπικά, όπως τον Σεπτέμβριο του 2015, όπως πάντα άλλωστε, θα στηρίξω όποια υποψηφιότητα κρίνει το κόμμα και ο πρόεδρος οτι θα συμβάλει στη νίκη μας και στην Αχαΐα ".

Στο θέμα που ανέκυψε αναμένεται και η στάση του έτερου βουλευτή του κόμματος Κώστα Σπαρτινού, που δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη.

Διαβάστε επίσης