Το σωστό styling για το φόρεμα του φθινοπώρου

Το αγαπημένο σου καλοκαιρινό φόρεμα θα επιβιώσει στο φθινοπωρινό σου στιλ.

Το ευχαριστήθηκες το καλοκαίρι και τώρα ίσως σκέφτεσαι ότι πρέπει να αποχωριστείς το maxi ή έστω midi φόρεμά σου. Δεν είναι όμως απαραίτητο, αφού αρχικά βοηθά ο καιρός να συνεχίσεις αλλά και το styling βάζει το χεράκι του.

Το έχουμε πει πολλάκις, τα φετινά street trends έχουν μία τάση να μπλέκουν διαφορετικά υφάσματα και στιλιστικά ύφη, επομένως το αγαπημένο σου καλοκαιρινή φόρεμα έχεις πολλές ελπίδες να επιβιώσει και στο φθινοπωρινό σου στιλ. 

Αρχικά, δεν έχεις δέσμευση με τα παπούτσια, δηλαδή, δεν είναι καθόλου απαραίτητο να φορέσεις πέδιλα πια ή σανδάλια. Ένα ζευγάρι mules, τα sneakers, τα booties ή ότι άλλο σκεφτείς θα ταιριάξουν με κάποιο τρόπο με το φόρεμά σου. Έπειτα, ένα λεπτό πουλόβερ, ίσως σε μία πιο άνετη γραμμή, μία ζακέτα ή ακόμα και ένα blazer θα σώσουν την κατάσταση αλλά θα σου χαρίσουν και ένα stylish outfit.

Ανάλογα με τα φορέματα που έχεις στην ντουλάπα σου μπορείς να κάνεις αρκετούς συνδυασμούς και να τα προσαρμόσεις στις ανάγκες που έχεις καθημερινά. Οι ιδέες που θα βρεις στην gallery παραπάνω θα σε βάλουν σε σκέψεις κι εσύ δεν έχεις παρά να ρίξεις μία ματιά στην ντουλάπα σου και να αρχίσεις να φτιάχνεις combos με βάση το maxi φόρεμα. 

Διαβάστε επίσης