Νεκροτομή και κινητό ρίχνουν φως στο θρίλερ του τριπλού εγκλήματος στον Έβρο

θυματα τρεις νεαρές γυναίκες
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Οι αστυνομικές αρχές αναμένουν την εξέταση του κινητού τηλεφώνου, το οποίο βρισκόταν ακόμα σε λειτουργία, παρά το γεγονός ότι οι δολοφονίες των τριών γυναικών έγιναν περίπου 3-5 ημέρες πριν από τη στιγμή που ανακαλύφθηκαν τα πτώματα. Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που θα χρησιμοποιηθεί, όπως αναφέρει η εφημερίδα 'Έθνος, με στόχο την εξιχνίαση του τριπλού εγκλήματος, είναι και το οδοντωτό μαχαίρι που βρέθηκε και το οποίο χρησιμοποιείται από κυνηγούς ή και δύτες. Το αιχμηρό αντικείμενο στάλθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ανιχνευθούν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Σύμφωνα με τις επισημάνσεις των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., τα ευρήματα του στυγερού εγκλήματος συνθέτουν ένα πολύπλοκο και δυσεπίλυτο παζλ και ως εκ τούτου, θεωρείται δύσκολη η προσπάθεια εξαγωγής ασφαλών συμπερασμάτων. Αναντίρρητα, όμως, ο τρόπος με τον οποίο σφάχτηκαν οι τρεις γυναίκες από το στρατιωτικό μαχαίρι δείχνουν μίσος και αγριότητα. Οι τρεις γυναίκες εντοπίστηκαν στην παρόχθια περιοχή του Πραγγίου Έβρου, από έναν αγρότη που εκείνη την στιγμή ακολουθούσε τον αγροτικό δρόμο για να φτάσει στο χωράφι του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο δράστης ή οι δράστες δεν κατέβαλλαν προσπάθεια να κρύψουν τα πτώματα, με συνέπεια να αφεθούν στην άκρη του δρόμου. Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές, είναι να υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ των γυναικών και τον λαθροδιακινητή και ο διαπληκτισμός έφτασε μέχρι το έγκλημα.

Πηγή: Έθνος

Διαβάστε επίσης