Νοσοκομείο Αγρινίου: Ιατρική ευθύνη "βλέπουν" συγγενείς 42χρονου για τον ακρωτηριασμό του - ΦΩΤΟ

τραυματίστηκε χθες κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών

Ένα φρικτό ατύχημα, σημειώθηκε χθες το πρωί, στο Άνω Ζευγαράκι Μακρυνείας, όταν σύμφωνα με πληροφορίες της «Σ» 42χρονος κατά τη διάρκεια εργασιών κοπής ξύλων με τον αδερφό του σε αγροτική περιοχή, έχασε το πόδι του από το ύψος του μηρού, όταν το ειδικό σύρμα με το οποίο κόβουν τον κορμό των δέντρων, ξέφυγε και του έκοψε το πόδι! Ο άνδρας αρχικά διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Ο 42χρονος ο οποίος κατάγεται από το Κάτω Κεράσοβο και είναι πατέρας ενός αγοριού, μεταφέρθηκε στο Ερρίκος Ντυνάν με ιδιωτικό ασθενοφόρο.

akrot-2.jpg

Η αδελφή του τραυματία Μαρία Ντζάνη μιλώντας στη «Σ» κατήγγειλε χρονοτριβή από την πλευρά του Νοσοκομείου Αγρινίου, λέγοντας πως: «δεν μας έλεγαν τι να κάνουμε τον άνθρωπό μας».

Πιο συγκεκριμένα η κ. Ντζάνη σημείωσε: «Είχαν περάσει τέσσερις ώρες από τότε που ήρθε στο νοσοκομείο και επικρατούσε το χάος. Μόνο ένας γιατρός έκανε προσπάθεια, ενώ μας είπε πως το πόδι δε νομίζει να σωθεί ακόμη και αν πάμε στην Αθήνα. Δεν παρουσιάστηκε ούτε προϊστάμενος, ούτε Διευθυντής. Όπως και να χει χάθηκε πολύτιμος χρόνος, χωρίς να μας πούν κάτι. Άφησαν έναν νέο άνθρωπο 40 ετών με 5χρονο παιδάκι έτσι επί τέσσερις ώρες. Δεν μας έλεγαν τι θα γίνει με τον αδελφό μου. Πέρσι έχασε το παιδί του μετά την γέννησή του από αμέλεια γιατρών σε άλλο νοσοκομείο. Τα δύο αδέλφια μου ήταν για ξύλα, μπλέχτηκε από λάθος το πόδι του στο συρματόπλεγμα και του το έκοψε».

akrot-1.jpg

Η «Σ» επικοινώνησε ως όφειλε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος από την πλευρά του ανέφερε ότι ήδη ζήτησε αναλυτική ενημέρωση για τις ενέργειες που ακολουθήθηκαν από το ιατρικό προσωπικό.

Πηγή: sinidisi.gr

Διαβάστε επίσης