Λιποθύμησε στη ΔΕΗ ενώ περίμενε στην ουρά

στην αμαλιαδα

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Αμαλιάδα, με τις ουρές να είναι ατελείωτες ενώ χθες το πρωί σημειώθηκε και λιποθυμικό επεισόδιο σε ηλικιωμένη γυναίκα εξαιτίας του συνωστισμού στο εσωτερικό των γραφείων.

Η εικόνα που καταγράφεται σχεδόν σε καθημερινή βάση στο υποκατάστημα της ΔΕΗ προκαλεί αγανάκτηση και παρά τις διαμαρτυρίες και τις παρεμβάσεις, δυστυχώς δεν έχει σημειωθεί καμία πρόοδος ως προς την βελτίωση ως προς την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Οι ουρές που σχηματίζονται καλύπτουν και το πεζοδρόμιο, η αναμονή είναι μεγάλη, ηλικιωμένοι ταλαιπωρούνται, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που αναγκάζονται να επισκεφθούν το υποκατάστημα πολλές φορές προκειμένου να ‘βρουν καλή σειρά’ για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν και να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους.

Νεύρα στις ουρές!

Η χειρότερη ημέρα της εβδομάδας για να επισκεφθεί κάποιος την ΔΕΗ είναι η Τρίτη, ωστόσο δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά γιατί η Τρίτη είναι η μοναδική ημέρα που λειτουργεί το ταμείο για την εξόφληση των λογαριασμών!

Έτσι, οι ουρές στην είσοδο του υποκαταστήματος σχηματίζονται από τα ξημερώματα και διατηρούνται μέχρι τις μεσημεριανές ώρες.

Με την διαφορά ότι χθες ήταν πιο ενισχυμένες αφού, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν πολίτες που περίμεναν στην ουρά, την προηγούμενη Τρίτη δεν λειτουργούσε ο υπολογιστής στο ταμείο της ΔΕΗ και έτσι χρειάστηκε να επανέλθουν χθες για να μπορέσουν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους.

Η αναμονή μεγάλη, τα νεύρα φυσικό επακόλουθο και δεν έλειψαν χθες οι φωνές και οι διαμαρτυρίες από όσους βρίσκονταν στην ουρά.

Γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν στο εσωτερικό των γραφείων σημειώθηκε λιποθυμικό επεισόδιο και έκανε την εμφάνισή του έξω από το υποκατάστημα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Διασώστες έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, η γυναίκα ευτυχώς συνήλθε αμέσως και ζήτησε να μην μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Όπως ήταν αναμενόμενο όσοι βρίσκονταν στην ουρά ξέσπασαν για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και ζητούν να βρεθεί λύση.

Στο υποκατάστημα βρέθηκε και ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος ζήτησε να ενημερωθεί για την λειτουργία του, καθώς είχε αποστείλει και ο ίδιος έγγραφο στην κεντρική διοίκηση και είχε ζητήσει να ενισχυθεί με υπάλληλο το υποκατάστημα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η προσέλευση είναι μεγάλη σε καθημερινή βάση και απαιτείται άμεσα λύση για να μπει ένα τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών.

 

πηγή: patrisnews.com

Διαβάστε επίσης