Πάτρα: Κυνηγητό στην οδό Σουνίου... "Ζωήρεψε" πάλι το πρόβλημα με τους μετανάστες στην παραλιακή - Αγώνας της ΕΛ.ΑΣ να μην "ενεργοποιηθούν" πάλι οι άτυποι καταυλισμοί

στην ακτή δυμαίων

"Ζωήρεψε" το πρόβλημα πάλι με τους μετανάστες στην Πάτρα.

Έχει αυξηθεί η κίνηση και πάλι στην παραλιακή ζωή της Ακτής Δυμαίων στο ύψος του λιμανιού. Και σήμερα το πρωί, αρκετοί αλλοδαποί κυκλοφορούν στην οδό Σουνίου, πίσω ακριβώς από τις εγκαταστάσεις του Λαδόπουλου, όπως καθημερινά κινείται περιπολικό της αστυνομίας. 

Αγώνας... δρόμου γίνεται καθημερινά, από την τοπική ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να μην "ενεργοποιηθούν" οι δύο άτυποι καταυλισμοί στο πρώην εργοστάσιο της ΑΒΕΞ και στις εγακταστάσεις του Λαδόπουλου. Εκεί που προ μηνών έγινε μια μεγάλη επιχείρηση απομάκρυνσης και καθαρισμού των χώρων. Ωστόσο, επιχειρείται καθημερινά από τους αλλοδαπούς να εισέλθουν στο χώρο, αλλαδαποί, που πολλές φορές εντοπίζουμε να έρχονται με τα πόδια στην εθνική Πατρών - Κορίνθου μέχρι την Πάτρα και συγκεκριμένα την περιοχή του Νέου Λιμένα. 

Οι περιπολίες καθημερινές, συχνές και η φύλαξη των χώρων εντατική. Όπως επίσης και οι προσαγωγές παράτυπων μεταναστών σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωολοακαρνανία που αναφέρονται στα δελτία ενημέρωσης της ΕΛ.ΑΣ. 

Διαβάστε επίσης