Πάτρα: Ο 80χρονος πιστολέρο κατείχε παράνομα το όπλο - Άνοιξε πυρ σε καφενείο - ΦΩΤΟ

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ

Στον Εισαγγελέα Πατρών, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 80χρονος δράστης του περιστατικού με πυροβολισμό σε καφενείο, το βράδυ της Τρίτης στην οδό Σολωμού, όπως έγραψε το tempo24.gr.

Από την έρευνα προέκυψε πως ο ηλικιωμένος κατείχε παράνομα το όπλο. Όπως έγραψε το tempo24.gr, όπλο το είχε από τον πατέρα του ο οποίος ήταν χωροφύλακας. 

15.jpg

Πάτρα: Πυροβολισμοί στην οδό Σολωμού - 80χρονος ο δράστης- ΝΕΟΤΕΡΑ

Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας φέρεται να είχε διαπληκτισμό, έφυγε από το καφενείο  πήγε στο σπίτι του και επέστρεψε με καραμπίνα και πυροβόλησε μία φορά στον αέρα 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr ο δράστης δεν πήγαινε συχνά στο καφενείο, ωστόσο όπως υποστηρίζουν θαμώνες είχε αλλοπρόσαλη συμπεριφορά.  Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός

14_1.jpg

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 80χρονος ημεδαπός, διότι  μετέβη σε καφενείο και έπειτα από διένεξη πυροβόλησε μία φορά στον αέρα  με πιστόλι, το οποίο κατείχε παράνομα.

Επισημαίνεται ότι, δεν υπήρξε τραυματισμός ατόμου ή κάποια φθορά, ενώ στον τόπο του περιστατικού βρέθηκε και περισυλλέχθηκε το όπλο και ένας κάλυκας φυσιγγίου πιστολιού.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ