Μέχρι και σήμερα η προθεσμία υποβολής προτάσεων για την αφίσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή 12 Οκτωβρίου η παράταση προθεσμίας υποβολής των προτάσεων για την αφίσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 στο πλαίσιο του «Πανελλήνιου Διαγωνισμού Αφίσας Πατρινού Καρναβαλιού 2019», που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» προσκαλώντας τους ενδιαφερόμενους από όλη την Ελλάδα να εκφραστούν «καρναβαλικά».

Το θέμα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 είναι «Το Καρναβάλι που γράφει ιστορία και αναμνήσεις» και αποτελεί πρόταση του πληρώματος 94, που εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης μέσα από προτάσεις που κατατέθηκαν μετά από τη δημόσια πρόσκληση του Δ.Σ., η οποία απευθυνόταν προς όλα τα πληρώματα και τους καρναβαλιστές αλλά και σε όσους αγαπούν το Καρναβάλι.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της αφίσας που θα αποτελέσει την Κεντρική Αφίσα Προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού 2019.

Προδιαγραφές αφίσας

1. Διαστάσεις: Το εικαστικό θα πρέπει να σχεδιαστεί κατακόρυφα (portrait) και να παραδοθεί σε ψηφιακό αρχείο 50x70cm για την αφίσα

2. Format/ Ανάλυση: Το εικαστικό θα πρέπει να έχει ανάλυση 300dpi, color mode CMYK, format pdf ή tif και απαραίτητα να επισυνάπτεται και ένα αρχείο jpg για χρήση web.

3. Στη αφίσα υποχρεωτικά θα αναγράφεται ο τίτλος «Πατρινό Καρναβάλι 2019» και οι ημερομηνίες διεξαγωγής του «19 Ιανουαρίου-10 Μαρτίου».

4. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να στείλει μία και μόνο συμμετοχή.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά πρόσωπα, καλλιτέχνες, ερασιτέχνες, φοιτητές και όσοι άλλοι το επιθυμούν μεμονωμένα καθώς και ομάδες. Από τον διαγωνισμό αποκλείονται εταιρίες πάσης φύσεως. Το όνομα του νικητή ή της ομάδας θα ανακοινωθεί σε δελτίο τύπου.

Στους νικητές θα απονεμηθούν 3 βραβεία, ειδικά βραβεία και έπαινοι.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στέλνουν τις προτάσεις τους στο email: [email protected]

Καταληκτική ημερομηνία διαγωνισμού: 12-10-2018.

Διαβάστε επίσης