Tα ζώδια σήμερα 9 Οκτωβρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Μία συντροφική και γαλήνια Νέα Σελήνη στο Ζυγό είναι εδώ, δίνοντας μέχρι τέλος του μήνα ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και ανανέωση μέχρι τέλος του μήνα, στο 2ο δεκαήμερο των Κριών, Ζυγών, Διδύμων, Τοξοτών, Λιονταριών και Υδροχόων!

 

Κριός

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, Κριέ, ευνοείσαι κι είσαι στα «πάνω» σου, κάτι που μεταδίδεις στα οικογενειακά σου πρόσωπα και στους φίλους σου. Αυτή τη μέρα δέχεσαι όλη τη θετική ενέργεια από τον περίγυρό σου, πράγμα που σε γεμίζει ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχουν γίνει κάποια λάθη στη σχέση σου, Κριέ μου, που πρέπει να διορθώσεις άμεσα. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις οτιδήποτε σε προβληματίζει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πάρε τα πάνω σου, αφού με τις παρούσες πλανητικές όψεις (σήμερα γίνεται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό) ευνοείσαι για να κάνεις νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Κριέ, σήμερα δε θα πάει καθόλου άσχημα, αλλά έχεις αβεβαιότητα για την πορεία των σχεδίων που θέλεις να υλοποιήσεις. Κληρονομικά ή φορολογικά θέματα θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να προσέχεις σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.

 

Ταύρος

Γενικά
Ένα πρόσωπο από το κοντινό σου περιβάλλον, Ταύρε, θα σου δώσει λύσεις σε ανησυχίες που είχες τελευταία. Αναμφίβολα, λοιπόν, θα είσαι σε άριστη κατάσταση, αφού τις αγωνίες σου θα μοιραστείς και ξεπεράσεις με αγαπημένα σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές, Ταύρε μου, νιώθεις ότι η συμπεριφορά σου μπορεί να απομακρύνει το ταίρι σου. Άλλαξε στάση και σήμερα εξωτερικεύσου περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει μόνο να είσαι συγκρατημένος σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, αλλιώς μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις τα έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες δαπάνες, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

 

Δίδυμος

Γενικά
Σκέφτεσαι να βγεις, Δίδυμε, να χαρείς, ακόμη και να ξοδέψεις για να περάσεις καλά. Στα πλάνα σου υπάρχουν τα αγαπητά σου πρόσωπα, που θέλεις να κάνεις να αισθανθούν τόσο όμορφα, όσο εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Δίδυμε, σήμερα θα πάει αρκετά καλά. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και θα έρθει πάλι η ηρεμία που αποζητούσες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, σήμερα δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα και θα βρεις ευκαιρίες για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά, δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον.

 

Καρκίνος

Γενικά
Κατάλαβες πως έφτασε η ώρα για ανατροπές, Καρκίνε, και πραγματικά αυτό θα εισπράξουν τόσο η οικογένεια, όσο κι οι φίλοι σου. Σήμερα, που γίνεται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, θα έρθουν στο χώρο σου ανακατατάξεις που προετοίμαζες αρκετό καιρό – από διακόσμηση μέχρι κι αλλαγή ακινήτου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, που γίνεται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Μην κλείνεσαι, λοιπόν, στον εαυτό σου και κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έχει ξεκινήσει η ευνοϊκή περίοδος που θα φέρει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά σχέδια, Καρκίνε, που έχεις βάλει σε εφαρμογή από το παρελθόν στη δουλειά σου, μπορεί να καθυστερούν, αλλά θ’ αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις, επειδή θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό.Λέων

Γενικά
Αισθάνεσαι καλά, Λέων, επειδή έχεις βάλει τα πράγματα στο σωστό δρόμο, και σήμερα έχεις τόσο ευχάριστη διάθεση, που θέλεις να το βροντοφωνάξεις. Αρωγοί σου σε αυτό θα είναι τα φιλικά σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων μου, θα συμβούν κάποια πράγματα στη σχέση σου, που μπορεί να μη σου αρέσουν. Καλό θα είναι να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να λυθεί κάθε προβληματισμός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, προβληματίζεσαι για κάποια θέματα που ακόμη δεν έχουν τελειώσει. Μην αγχώνεσαι και θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις που κάνεις.

 

Παρθένος

Γενικά
Νιώθεις σήμερα καλύτερα μένοντας μόνος σου, Παρθένε, επειδή έχεις την ανάγκη να οργανώσεις τη σκέψη σου σε ό,τι αφορά άτομα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος και τα ξεκαθαρίσματα που πρέπει να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε, θα περάσεις πολύ καλά σήμερα. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα θέλεις να προσφέρεις πολλά πράγματα, για να ευχαριστήσεις το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου προσεκτικά, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις

 

Ζυγός

Γενικά
Σήμερα, που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, Ζυγέ, θ’ αρπάξεις την ευκαιρία για να ψάξεις το πως μπορείς να στηρίξεις τους γύρω σου και, πίστεψέ με, αυτό θα εκτιμηθεί πολύ. Μέσα από το χέρι βοηθείας που θα δώσεις, θα αισθανθείς κι εσύ γεμάτος πληρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς σήμερα, Ζυγέ μου, ότι βρίσκεσαι σε απομόνωση από το ταίρι σου. Μίλησε μαζί του για να λύσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις, ότι σήμερα η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα αυξήσει τον ερωτισμό σου και θα έρθει η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα θα έχει σταθερή πορεία χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις τα επαγγελματικά «άλματα» και καλύτερα μην προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις τις άσκοπες αγορές, που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.

 

Σκορπιός

Γενικά
Είσαι δυνατός, Σκορπιέ, και δε δέχεσαι πλέον την ηττοπάθεια, ούτε από τον εαυτό σου τον ίδιο, ούτε από την οικογένεια σου. Σήμερα, θα το εκδηλώσεις με ένα σαφή, αλλά ήπιο τρόπο, που θα κάνει τους άλλους να απορήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Εξωτερίκευσε το ρομαντισμό που έχεις, Σκορπιέ, για να περάσεις τη μέρα πολύ όμορφα κι ερωτικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προτάσεις που σήμερα θα δεχτείς στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

 

Τοξότης

Γενικά
Θα δεχθείς βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένεις, Τοξότη, καταλαβαίνοντας πλέον ότι υπάρχουν και για σένα άνθρωποι, οι οποίοι σε νιώθουν και θέλουν να ανταποδώσουν τη δική σου στήριξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Τοξότη, να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που έχεις στους άλλους τομείς της καθημερινότητας. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι πλανήτες σού δίνουν τις ευνοϊκότερες επιρροές, για να έρθει ό,τι καλύτερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στη δουλειά σου, Τοξότη, να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν και προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Προσπάθησε πάντως να εκμεταλλευθείς κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

Αιγόκερως

Γενικά
Δεν πειράζει, λες σήμερα, Αιγόκερε, που ήρθαν κάποιες αναποδιές, αφού είναι τόσο καλή η ψυχολογία σου, που όλα τα δύσκολα σου φαίνονται παιχνιδάκι. Σήμερα, γίνεται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό και τελικά η μέρα θα εξελιχθεί πολύ θετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, που γίνεται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου κι ασχολήσου με κάποια προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι ότι οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα πάει αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό διαρκώς αυξάνονται.

 

Υδροχόος

Γενικά
Θέλεις σήμερα να σκεφτείς, Υδροχόε, χαλαρώνοντας μαζί με δικά σου άτομα κι αυτό πραγματικά θα κάνεις. Θα είναι για σένα μια ήρεμη και χαλαρή μέρα, που θα σου δώσει δύναμη για το επόμενό σου ξεκίνημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε μου, απόφυγε να οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το ταίρι σου, για να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν. Άλλες μέρες θ’ αποδειχθούν καταλληλότερες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν σήμερα μερικά προβλήματα στη δουλειά σου, Υδροχόε μου. Πρέπει να προσέχεις πως κινείσαι, ώστε να μη γίνουν λάθη. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Με κινήσεις που θα κάνεις, θα καταφέρεις ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

Ιχθείς

Γενικά
Έχεις κάποια νεύρα σήμερα, Ιχθύ μου, αλλά ευτυχώς δε φτάνεις σε εντάσεις και καταστάσεις εκτός ελέγχου. Οι φίλοι σου πάντως, θα σε απασχολήσουν με δικά τους μικροπροβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Ιχθύ. Κάποια θέματα που σε προβληματίζουν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δεν θα μείνεις για πολύ έτσι, αφού με τον ερωτισμό που εκπέμπεις αυτή την περίοδο, σίγουρα έρχεται κι η γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα στη δουλειά σου, Ιχθύ, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Καλύτερα να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που ακόμη εκκρεμούν. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρόσεξε τις κινήσεις που θα κάνεις, για να μη βρεθείς εκτός προγραμματισμού.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε επίσης