“Σάρωσε” με το τσιφτετέλι της η Χατζηβασιλείου στο γάμο της Μαρίας Μενούνος – ΒΙΝΤΕΟ

08/10/2018 | 19:22

Καλεσμένη στο γάμο της Μαρίας Μενούνος ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία «έκλεψε» τις εντυπώσεις με τις επιδόσεις της στο τσιφτετέλι. Η παρουσιάστρια του Alpha, φορώντας μία τουαλέτα με βαθύ ντεκολτέ, ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε το «Τραύμα» της Άννας Βίσση και με τα λικνίσματά της, «έκλεψε» την παράσταση.

Το βίντεο με το χορευτικό της Βίκυς Χατζηβασιλείου έπαιξε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Happy day» και ο Δήμος Βερύκιος έσπευσε να σχολιάσει τις επιδόσεις της παρουσιάστριας.

Στον στολισμό του τραπεζιού κυριαρχούσαν τα λεμόνια και όπως παρατήρησε η τηλεοπτική παρέα του «Happy day», κάποια από αυτά έκοβαν τη θέα στο τσιφτετέλι της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Πηγή: zappit.gr

https://www.youtube.com/watch?v=9GOVKMoq5DQ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ