Πάτρα: Η απόφαση του Ανακριτή για τον 44χρονο με τον μπαλτά - Τραυμάτισε 32χρονο σε ξενοδοχείο

στη Ρήγα Φεραίου

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία του στον Ανακριτή Πατρών, ο 44χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, σε βάρος 32χρονου το απόγευμα της Πέμπτης, όταν επιτέθηκε στο θύμα τραυματίζοντας το με μπαλτά, σε ξενοδοχείο στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Πάτρα: Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο 44χρονος που επιτέθηκε με μπαλτά - Στο νοσοκομείο το θύμα

Ο δράστης ο οποίες εργάζεται σε ξενοδοχείο στον πεζόδρομο, όπως και η σύντροφος του θύματος,  επιτέθηκε στο θύμα μετά απο διαπληκτισμό που είχαν και τον τραυμάτισε με μπαλτά στο κεφάλι και στο χέρι καθώς είχαν προσωπικές διαφορές. Ο 44χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα όπου και συνελήφθη.

Με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας οδηγείται στον Εισαγγελέα ο δράστης της επίθεσης με μπαλτά σε ξενοδοχείο της Ρήγα Φεραίου
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Την περασμένη εβδομάδα, μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο δράστης διαπληκτίστηκε με έναν 32χρονο και τον  τραυμάτισε με έναν μπαλτά στο κεφάλι και στα άκρα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ο παθόντας μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου μετά από λίγες ώρες μετέβη και ο 44χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κατά την εξερεύνηση του τόπου του περιστατικού, βρήκαν και κατέσχεσαν τον μπαλτά, συνολικού μήκους (50) εκατοστών, που είχε χρησιμοποιήσει ο δράστης.

Διαβάστε επίσης