Ligue 1: Γκολ ο Μήτρογλου, νίκη για τη Μαρσέιγ

Με το τρίτο του γκολ στο φετινό σαμπιονά, ο Κώστας Μήτρογλου άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της Μαρσέιγ με 2-0 επί της Καέν στο «Βελοντρόμ», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός σκόραρε με κεφαλιά στο 36΄, ο Τοβέν πρόσθεσε άλλο ένα στο φινάλε του ημιχρόνου και η Ολιμπίκ δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει τη νίκη, ενώ ο Ρούντι Γκαρσία αντικατέστησε τον Μήτρογλου με τον Ζερμέν στο 67΄.

Την ίδια ώρα, ο... κατήφορος της Μονακό συνεχίζεται. Οι Μονεγάσκοι ηττήθηκαν στο «Λουί Ντε» και από τη Ρεν (1-2) και βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού, με μόλις έξι βαθμούς σε εννέα ματς.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, που βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση, είδε τον Ράγκι να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 45΄, κι ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν ήδη μπροστά στο σκορ από γκολ του Ντα Σίλβα. Ο Ρανταμέλ Φαλκάο ισοφάρισε προσωρινά, αλλά ο Μπεν Αρφά στο 77΄ έδωσε τη νίκη στη Ρεν. 

Νωρίτερα, η Μπορντό επιβλήθηκε άνετα 3-0 της Ναντ και «χάλασε» το ντεμπούτο του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς στον πάγκο των «καναρινιών».

Διαβάστε επίσης