Το tweet της Κατερίνας Παπακώστα για την επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας - Τί απάντησε η υπουργός στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

πολιτική αντιπαράθεση

Πολιτική αντιπαράθεση προκάλεσε η επίθεση κουκουλοφόρων με βόμβες μολότοφ, σήμερα τα ξημερώματα στο μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, όπως έγραψε νωρίς το πρωί το tempo24.news.  μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης. 

"Κλείστε τις πόρτες μας καίνε" φώναξε ο σκοπός την ώρα της επίθεσης στο Αστυνομικό Μέγαρο - "Θα σε κάψουμε μπάτσε" φώναζαν οι κουκουλοφόροι

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Μέγαρο Πάτρας επιβεβαιώνει αυτό το οποίο υποστηρίζουμε εδώ και καιρό: ότι η ανοχή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στους πάσης φύσεως κουκουλοφόρους εκτρέφει τη βία και την ανομία. Πώς μπορούν να αισθάνονται ασφάλεια οι πολίτες όταν ακόμη και αστυνομικά τμήματα δέχονται επιθέσεις; Καλούμε για πολλοστή φορά την Κυβέρνηση να πράξει το αυτονόητο: να αφήσει την αστυνομία να κάνει ανεμπόδιστη τη δουλειά της».
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ
"Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας και εγγυήτρια δύναμη στα Βαλκάνια και στην ΝΑ Ευρώπη και παράλληλα ασφαλής προορισμός", αναφέρει σε ανάρτησή της στο twitter η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα λίγο μετά την ανακοίνωση της ΝΔ για το περιστατικό.
Αναλυτικά, η κ. Παπακώστα ανέφερε στην ανάρτησή της πως «Ο πολιτικός κόσμος και τα κόμματα στην Ελλάδα θα πρέπει να είμαστε συνετοί σε δύο ζητήματα: στα θέματα Εξωτερικής και Αμυντικής πολιτικής και στα θέματα Ασφάλειας.Πιστεύω ότι αυτά πρέπει να εξαιρεθούν από τον πειρασμό άσκησης αμιγώς κομματικών επιδιώξεων. Η Ελλάδα είναι... πυλώνας σταθερότητας και εγγυήτρια δύναμη στα Βαλκάνια και στην ΝΑ Ευρώπη και παράλληλα ασφαλής προορισμός. Οτιδήποτε λέγεται ή γράφεται που εκπέμπει διαφορετικό μήνυμα βλάπτει το Εθνικό αυτό κεκτημένο και βάλλει ευθέως την καρδιά της χώρας».
 

Διαβάστε επίσης