Κώστας Σπαρτινός: Να δημιουργήσουμε δημοτικό συνδυασμό ευρύτερης αποδοχής- Μην φθάσουμε δύο μήνες πριν τις εκλογές χωρίς απόφαση!

Υπέρ της δημιουργίας ενός συνδυασμού που θα κατέλθει στις δημοτικές εκλογές με ευρεία συμμετοχή και με την ένταξη πολλών παρατάξεων από τον χώρο της κεντροαριστεράς έχει ταχθεί ο βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΡΑΠ, Κώστας Σπαρτινός. 

Οπως ανέφερε, μιλώντας στην εκπομπή SUPER B NEWS , αποχώρησε έγκαιρα από επικεφαλής της παράταξης ΡΑΠ , προκειμένου να μην καθυστερήσει η δημιουργία του σχήματος που θα μπεί στην αυτοδιοικητική μάχη των εκλογών του Μαϊου.

Σε ερώτηση, εξάλλου, για το πότε θα πρέπει να κλείσει η "εκκρεμότητα" της δημιουργίας νέας παραταξης και εξεύρεση του επικεφαλής , σημείωσε ότι αυτό πρέπει να γίνει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Ενθυμούμενος τη δική του ανακοίνωση της υποψηφιότητας. "Δεν μπορεί να φθάσουμε δύο μήνες πριν τις εκλογές για να ανακοινωθεί ο επικεφαλής, όπως στην περίπτωσή μου το 2014", υπογράμμισε ο Κώστας Σπαρτινός.

Διαβάστε επίσης