Πάτρα: Ο καταστηματάρχης, ο προμηθευτής και η καταγγελία για εκβίαση και απαγωγή

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 4 ΑΤΟΜΩΝ

Σε καταγγελία για απόπειρα εκβιάσης και απαγωγής σε βάρος προμηθευτή υγειονομικού ενδιαφέροντος προχώρησε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο καταγγέλων ισχυρίζεται πως ο προμηθευτής τον εκβίαζε να του αποπληρώσει οφειλεί για παραγγελία που του είχε παραδώσει, ωστόσο ο επιχειρηματίας αρνείτο να καταβάλλει το χρηματικό ποσό, καθώς το προϊόν δεν ανταποκρινόταν με αυτά που είχε παραγγείλει. Ζητούσε λοιπόν από τον προμηθευτεί να πάρει πίσω τα προϊόντα.

Η άρνηση του καταστηματάρχη φαίνεται πως εξόργισε τον προμηθευτή, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με τα λεγόμενα του επιχειρηματία να είχε πρόθεση να τον απαγάγει. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του καταστηματάρχη μαζί με τον συνέταιρο του μετέβησαν σε ραντεβού που είχε με τον προμηθευτή και υπάλληλο του, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο των δεύτερων και ο προμηθευτής κινήθηκε σε άγνωστη κατεύθυνση.

Το βράδυ της Τετάρτης και μετά την καταγγελία στην Ασφάλεια της Πάτρας οδηγήθηκαν και τα 4 άτομα, τα οποία προχώρησαν στην υποβολή εκατέρωθεν μηνύσεων.

 

 

Διαβάστε επίσης