Πάτρα: Η σύνταξη, το ΑΤΜ και ο «γολγοθάς» συνταξιούχου

ακομα περιμένει να πληρωθεί

Μια εβδομάδα συμπληρώνεται σήμερα από την καταβολή των συντάξεων του Οκτωβρίου και Πατρινός συνταξιούχος ακόμα περιμένει να πληρωθεί, καθώς έπεσε «θύμα» λειτουργίας μηχανήματος αυτόματης ανάληψης χρημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο ηλικιωμένος μετέβη την περασμένη εβδομάδα σε ΑΤΜ που βρίσκεται εντός πολυκαταστήματος της Πάτρας, προκειμένου να «τραβήξει» μέρος της σύνταξης του.

Ακολουθώντας την διαδικασία που προβλέπεται, ο συνταξιούχος στάθηκε μπροστά από το ΑΤΜ και την ώρα που το μηχάνημα έβγαλε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ και πριν προλάβει να κάνει την κίνηση να τα παραλάβει, τα χρήματα «εξαφανίστηκαν», αφού το ΑΤΜ, τα «τράβηξε».

Ο ηλικιωμένος προσπάθησε να κάνει εκ νέου ανάληψη, διαπιστώνοντας αφού έλαβε την απόδειξη από το ΑΤΜ, πως τα 700 ευρώ, έχουν αφαιρεθεί από τον λογαριασμό του και εμφανίζεται πως έγινε ανάληψη τους.

Ο άνδρας εμφανώς σοκαρισμένος από το περιστατικό, καθώς τα χρήματα προορίζονταν για την εξόφληση υποχρεώσεων, επικοινώνησε με τα κεντρικά του Τραπεζικού Καταστήματος που διατηρεί τον λογαριασμό. Εκεί ενημερώθηκε πως, συμβαίνουν αυτά και να μην ανησυχεί, καθώς το «πρόβλημα» θα εντοπιστεί μέσω ελέγχων που γίνονται σε ανάλογες περιπτώσεις, αλλά και από τον ανεφοδιασμό του συγκεκριμένου ΑΤΜ . Μάλιστα καθησυχάστηκε, καθώς ενημερώθηκε πως μέχρι το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, τα χρήματα θα είχαν μπει κανονικά στο λογαριασμό του….κάτι που δε συνέβη.

Σε νέα επικοινωνία που είχε στις αρχές της εβδομάδας, με τους υπεύθυνους του τραπεζικού υποκαταστήματος της Πάτρας, όπου έχει ανοίξει τον τραπεζικό λογαριασμό και εκδοθεί η κάρτα ανάληψης, πληροφορήθηκε πως είναι θέμα χρόνου να «δει» τα χρήματα του στο λογαριασμό…  ακόμα περιμένει!

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

Διαβάστε επίσης