Νέο κρούσμα απάτης σε χωριό της δυτικής Αχαΐας – Άγνωστη άρπαξε μεγάλο ποσό από ηλικιωμένη, προσποιούμενη την υπάλληλο της ΔΕΗ - Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΗΣ

Συναγερμός έχει σημάνει και πάλι στη δυτική Αχαΐα μετά το νέο κρούσμα απάτης.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, σε χωριό της δυτικής Αχαΐας, άγνωστη γυναίκα, πλησίασε ηλικιωμένη και προσποιούμενη την υπάλληλο της ΔΕΗ, της άρπαξε μεγάλο χρηματικό ποσό. Όπως έχει καταγγελθεί, η γυναίκα άρπαξε το ποσό και εξαφανίστηκε με ένα αυτοκίνητο. Η Αστυνομία, μετά την καταγγελία, έχει ξεκινήσει έρευνες, βάσει των καταγγελιών, στην ευρύτερη περιοχή.

Συνεχίζουν τα τηλεφωνήματα οι απατεώνες με τα δήθεν τροχαία - Συμβουλές προς τους πολίτες μετά τα απανωτά κρούσματα στην Δυτική Αχαΐα

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το καλοκαίρι, τα κρούσματα εξαπάτησης σε χωριά της δυτικής Αχαΐας ήταν πολλά και απανωτά. Μάλιστα, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση που σπείρα, τηλεφώνησε σχεδόν σε όλους τους κατοίκους ενός χωριού και με τη γνωστή στην Αστυνομία, μέθοδο των δήθεν ατυχημάτων, προσπάθησε να αποσπάσει χρηματικά ποσά.

Β. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Δυτική Αχαΐα: Επιτήδειοι "χτύπησαν" ένα ολόκληρο χωριό - Τηλεφωνήματα για δήθεν τροχαία - Την πάτησε ηλικιωμένη και τους έδωσε 2.000 ευρώ

 

Διαβάστε επίσης