Πάτρα: Διακινούσε χασίς μέσα στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου- Φοιτητής του είχε παραχωρήσει και δωμάτιο μέσα στο οποίο βρέθηκαν οι… προμήθειες

Ο Αλβανός, γεννηθείς το 1983, κυκλοφορούσε με Ελληνική ταυτότητα. Συνελήφθη έξω απο τη Φοιητική Εστία  να διακινεί χασίς στους φοιτητές, αλλά αυτή δεν ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη που περίμενε τους άνδρες της Ασφάλειας Πατρών. 

Ο έμπορος είχε και δωμάτιο εντός της Εστίας το οποίο του είχε παραχωρήσει ένας φοιτητής. Και μπορεί σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news να συνελήφθη με 2,5 γραμμάρις χασίς, αλλά εντός του δωματίου βέθηκε πολύ μεγάλη ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας, δείγμα ότι έκανε δουλειές οργανωμένα και με σύστημα.

Η υπόθεση έχει προακλέσει μεγάλη αίσθηση στους φοιτητές που διαμένουν στην πανεοιστημιακή κοινότητα. 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας