Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για το φόνο Μπακάρι – Θέμα νομιμότητας του βίντεο της δολοφονίας έθεσε ο Κούγιας!

Θέμα νομιμότητας της χρησιμοποίησης ως αποδεικτικού υλικού, του βίντεο που απεικονίζει την δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα Μπακάρι Χέντερσον, έθεσε χθες ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, στην πολύκροτη δίκη που διεξάγεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πάτρας.

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για το φόνο Μπακάρι - Θέμα νομιμότητας του βίντεο της δολοφονίας έθεσε ο Κούγιας!
Ο συνήγορος υπεράσπισης τριών εκ των αλλοδαπών κατηγορουμένων δήλωσε την πρόθεσή του, να ζητήσει να εξεταστεί η νομιμότητα της χρησιμοποίησης των βίντεο που ελήφθησαν από τις κάμερες των γύρω καταστημάτων και δείχνουν τον ξυλοδαρμό του Αμερικανού και τα άτομα που συμμετείχαν σε αυτόν.
Όπως είπε ο κ. Κούγιας, «σύμφωνα με το νόμο, για να εγκαταστήσεις κάμερες σε έναν ιδιωτικό χώρο, πρέπει να πάρεις ειδική άδεια από τις αρχές και στα δικαστήρια εξετάζονται μόνο νόμιμα αποδεικτικά μέσα. Όπως δεν μπορούν να εξεταστούν οι παρανόμως υποκλαπείσες τηλεφωνικές επικοινωνίες, έτσι δεν μπορεί να εξεταστεί και υλικό το οποίο προκύπτει από κάμερες, οι οποίες δεν έχουν εγκατασταθεί νόμιμα. Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο θα το εξετάσει το δικαστήριο όταν φτάσουμε στο σημείο να εξετάσουμε το υλικό αυτό». 

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για το φόνο Μπακάρι - Θέμα νομιμότητας του βίντεο της δολοφονίας έθεσε ο Κούγιας!

Η δίκη συνεχίζεται σήμερα Τρίτη με νέες καταθέσεις μαρτύρων και η επόμενη συνεδριάσή του ορίστηκε για τις 10 Οκτωβρίου.

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

Πάτρα-Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Μονοδρομήσεις σε Ακρωτηρίου και Γ. Παπανδρέου – Mini bus στο ιστορικό κέντρο, ανακοίνωσε ο Δήμος

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του