Γιατί αναβλήθηκε η επίσκεψη Καμμένου στην Αχαΐα

ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν σήμερα Παρασκευή ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος να βρεθεί σήμερα στη Δυτική Αχαΐα, για να παραστεί στα εγκαίνια του νέου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού στη Διασπορά της 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο.

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες σε συνδυασμό με την απόφαση - οδηγία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σήμερα να παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί, φέρεται σύμφωνα με πηροφορίες του tempo24.gr, να οδήγησαν στην αναβολή της επίσκεψη του κ. Καμμένου στην περιοχή και κατ επέκταση την εκδήλωση των εγκαινίων.

Υπενθυμίζετα πως o Δήμος δυτικής Αχαΐας, μετά την παραχώρηση του χώρου, ανέλαβε τα έξοδα λειτουργίας του παιδικού σταθμού. Πρόκειται για τον πρώτο χώρο που θα φιλοξενήσει παιδιά στρατιωτικών και μάλιστα εντός Διασποράς. 

Ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός έχει δυναμικότητα περίπου 25 παιδιών, ως δεύτερος κατά σειρά στο δήμο, μετά από αυτόν της Κάτω Αχαΐας και φιλοξενεί, εκτός από παιδιά στρατιωτικών και άλλα από κατοίκους πέντε χωριών, όπως Αραξο, Καλαμάκι, Λιμνοχώρι, Λακκόπετρα και Νιφορέικα, αποσυμπιέζοντας τον παιδικό σταθμό της Κάτω Αχαΐας, που θα μπορέσει να καλύψει την έδρα του δήμου, βάζοντας τέλος και στην ταλαιπωρία εκείνων που διένυαν πολλά χιλιόμετρα μέχρι εκεί.

Να σημειωθεί ότι ήδη στη «Διασπορά» λειτουργεί ήδη νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο υπουργός είχε εκφράσει ο ίδιος την επιθυμία να εγκαινιάσει τον παιδικό σταθμό, γι αυτό και αναμενόταν πότε θα μπορούσε λόγω του ασφυκτικού προγράμματος, να έρθει στην Αχαΐα. 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ