Οι 5 βασικοί λόγοι για τους οποίους εξαφανίστηκε XΩΡΙΣ καν να έχετε κάνει σεξ

Ενώ σε ήθελε σαν τρελός (ή έτσι πίστευες)

Μακάρι οι σχέσεις να ήταν απλές και φυσικά μακάρι να μπορούσαμε να ξέρουμε τι μπορεί να σκέφτεται αυτός που μας ενδιαφέρει. Σίγουρα με αυτόν τον τρόπο θα αποφεύγαμε καταστάσεις, παρεξηγήσεις και μάλλον θα γλιτώναμε χρόνο. Επειδή όμως αυτό είναι κομματάκι δύσκολο να συμβεί, δεν είμαστε δα και μάγοι, αναλωνόμαστε σε ανθρώπους που δεν αξίζουν την προσοχή μας. Για παράδειγμα, γνωρίζεις τύπο ο οποίος κάνει για σένα σαν τρελός. Έλα όμως που εκεί πάνω στην τρέλα του… εξαφανίζεται! Και ενώ ακόμη δεν έχετε καν κάνει σεξ. Γίνεται; Κι όμως γίνεται. Και εδώ σου έχω τους λόγους για τους οποίους συνέβη αυτό.

Θέλει να αποφύγει την άβολη στιγμή

Οι άντρες δεν είναι πολύ καλοί στα λόγια και ακόμα χειρότεροι στις συγκρούσεις. Προτιμάει λοιπόν από το να σου θέσει τους προβληματισμούς του, να εξαφανιστεί. Απλό και γρήγορο.

Συνειδητοποίησε ότι δε σε θέλει και τόσο πολύ

Οπότε είπε και να χαμηλώσει λίγο τους τόνους. Εντάξει, δεν είστε και παιδάκια να τρέχετε στους αγρούς.

Βρήκε κάτι άλλο πιο ενδιαφέρον

Και εννοώ γυναίκα. Προφανώς δεν έχει προλάβει να δεθεί μαζί σου, κάτι που σημαίνει ότι οτιδήποτε έρθει στη ζωή του και το θεωρήσει πιο αξιόλογο, δε θα το απορρίψει σε καμία περίπτωση.

Είχε πολλή δουλειά

Εντάξει δε συμβαίνει συχνά, αλλά δεν αποκλείεται κιόλας. Στην προκειμένη δώσε χρόνο. Αν όντως ενδιαφέρεται θα φανεί.

Πήρε αυτό που ήθελε από σένα

Τι νόμιζες; Ότι τους άντρες τους ενδιαφέρει μόνο το σεξ; Νομίζεις ότι δεν έχουν ανασφάλειες; Προφανώς και ήθελε να δει αν περνάει η μπογιά του ακόμα. Πιθανότατα εξ’ αρχής να μην είχε σκοπό να κάνει τίποτα. Ναι, είναι απαίσιος αλλά δεν είναι ο μόνος. Λυπάμαι.