Μάριος Γεωργιάδης: Ανήθικοι όσοι έφυγαν και δεν παρέδωσαν την έδρα

"Αυτή τη στιγμή είμαστε κίνδυνος για τα άλλα κόμματα και θέλουν να την εξοντώσουν βγάζοντας την από τη μέση"

«Μια χαρά είναι τα πράγματα στην Ένωση Κεντρώων. Θεωρώ ότι η απόφαση του κ. Φωκά ήταν ξαφνική και προφανώς θα έχει συμφωνήσει να πάει σε άλλο κόμμα και αυτό θα φανεί και άμεσα τις επόμενες μέρες και θα το δείτε και δεν θα αργήσει πολύ, όπως αποδείχθηκε και με τους άλλους βουλευτές που έφυγαν και πήγαν σε άλλα κόμματα» τόνισε ο Μάριος Γεωργιάδηςμιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 με τον Άκη Παυλόπουλο και την Ελισάβετ Σαλαμάρα.

«Υπάρχει ένα σχέδιο και δεν λέω ότι είναι συνεννοημένα όλα τα κόμματα μαζί. Υπάρχει ένα σχέδιο αποδόμησης της Ένωσης Κεντρώων και αυτό έγκειται στο εξής. Η Ένωση Κεντρώων είναι το μοναδικό από τα λεγόμενα μικρά κόμματα - έχει βγει από τη μέση το Ποτάμι και οι ΑΝΕΛ- το οποίο είναι πολυσυλλεκτικό και λόγω του Μακεδονικού έχει πολύ μεγάλη απήχηση ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα με διψήφια ποσοστά. Ο κ. Λεβέντης είναι πάνω από τον κ. Τσίπρα. Ο Πρωθυπουργός είναι κάτω από το 10%. Αυτή τη στιγμή είμαστε κίνδυνος για τα άλλα κόμματα και θέλουν να την εξοντώσουν βγάζοντας την από τη μέση» πρόσθεσε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων.

«Ο κ. Μητσοτάκης θέλει μια πεντακομματική Βουλή, ο Τσίπρας θέλει να φύγει το κόμμα μας από τη μέση, ή να μαζέψει ένα ένα τα "κουκιά", και από την άλλη έχουμε το ΠΑΣΟΚ, το ΚΙΝΑΛ. Πάνω σε αυτή την αποδόμηση που έγινε στο ΠΑΣΟΚ και με βάση τις δικές μας μετρήσεις είναι στο 4%. Μη σας φανεί έκπληξη εάν είμαστε πάνω από το ΠΑΣΟΚ, υπάρχει ένα σχέδιο να αποδυναμώσουμε τη φωνή του Βασίλη Λεβέντη» υποστήριξε.

«Όσοι έφυγαν κοιμήθηκαν πολίτες και ξύπνησαν βουλευτές, γιατί διορίστηκαν από τον Βασίλη Λεβέντη. Κάποιοι εξ αυτών δεν είχαν μπει στα ψηφοδέλτια ούτε τον Ιανουάριο του 2015. Αυτοί οι άνθρωποι επειδή φοβήθηκαν να μπουν στη μάχη του σταυρού προβαίνουν στο στρίβειν δια του αρραβώνος. Κοιτούν να πάνε αλλού γιατί ξέρουν ότι είναι δύσκολο να επανεκλεγούν. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Όποιος έχει το θάρρος και φοράει παντελόνια να αναμετρηθεί με την Ένωση Κεντρώων και να διεκδικήσει το σταυρό παραμένει μαζί μας» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

«Η Ένωση Κεντρώων θα είναι η έκπληξη των επόμενων εκλογών. Έχουμε αρχές και αξίες. Ο στόχος αυτών που φεύγουν είναι να δουν το μέλλον τους. Αυτοί που φεύγουν δεν μπορούν να επανεκλεγούν με σταυρό. Είναι ανήθικοι και αχάριστοι αυτοί που δεν παραδίδουν την έδρα στο κόμμα». «Οι ίδιοι γνωρίζουν εάν έχουν δεχθεί οικονομικά ανταλλάγματα. Πάντως υπάρχουν πολιτικές και μέσα τα οποία διαθέτουν τα άλλα κόμματα που δεν μπορούμε να διαθέσουμε εμείς. Ποιες παθογένειες θέλει να καταπολεμήσει ο κ. Φωκάς; Έφυγε από εμάς για να πάει αλλού που συντηρεί τις παθογένειες. Καληνύχτα και καλή τύχη» κατέληξε.

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ