Τα ζώδια σήμερα 26 Σεπτεμβρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου και δυστυχώς ορισμένες ρήξεις δεν θα μπορέσουν να αποφθεχθούν από Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου. Πολλοί θα δώσουν τέλος σε σχέσεις και άλλοι θα αναγκαστούν να το δεχτούν!

Κριός

Γενικά
Μπαίνεις σε μια πολύ καλή περίοδο, Κριέ, και οι ερχόμενες ημέρες έχουν κάποια θετικά στοιχεία. Από τη μια, φίλοι και οικογένεια σε αγαπούν, σ’ εκτιμούν και στηρίζουν τις επιδιώξεις σου, κι από την άλλη, οι διευθετήσεις συμφερόντων σε βρίσκουν σε πολύ καλή θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ, θέλουν μια ανανέωση και για αρχή πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις το σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλα του και δείξ’ του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις μελλοντικά τη σχέση σας, αλλά και καθημερινά εκείνον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις προβλήματα σήμερα στον επαγγελματικό σου τομέα, Κριέ μου, ενώ κι ο εκνευρισμός σου θα είναι έντονος. Φρόντισε να μη φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά σου, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα σου κάνουν για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου, πρέπει να αντιμετωπισθούν με σοβαρότητα, καθώς δείχνουν συμφέρουσες.

 

Ταύρος

Γενικά
Το κλίμα των ημερών, Ταύρε μου, προμηνύεται δύσκολο. Οι συνθήκες ζορίζουν περισσότερο απ’ όσο περίμενες, οι προσδοκίες σου παραμένουν ανολοκλήρωτες σε όλα τα επίπεδα κι εσύ παλεύεις ν’ αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με τη μεγαλύτερη δυνατή συνέπεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις σήμερα περισσότερη προσοχή στη σχέση σου, Ταύρε, και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα που έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε, και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Μη δώσεις σήμερα αναβολές σε συζητήσεις με συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση, αφού ήδη βρίσκεσαι εκτός προϋπολογισμού. Προβληματίσου για το πώς θ’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

Δίδυμος

Γενικά
Η δημιουργικότητά σου, Δίδυμε, έχει παραμεληθεί το τελευταίο διάστημα εξαιτίας υπερβολικών υποχρεώσεων, που δε σου αφήνουν περιθώρια για δράση. Αυτό τώρα βελτιώνεται και νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου. Η κατάσταση αλλάζει, αρκεί να δείξεις αποφασιστικότητα και συνέπεια, χωρίς να κάνεις κινήσεις που μπορεί να φέρουν στασιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σε μερικά θέματα στη σχέση σου, Δίδυμέ μου, να κάνεις υποχωρήσεις, για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε σήμερα να προχωρήσεις σε συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα, που μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις έτοιμα από τα παρελθόν. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Αν δεν κάνεις περιττά έξοδα, να ξέρεις ότι το μέλλον θα αποδειχθεί αρκετά θετικό.

 

Καρκίνος

Γενικά
Ήρθε η ώρα, Καρκίνε μου, να βάλεις σε τάξη όσα παραμένουν σε αναμονή εδώ και καιρό. Οι λύσεις θα είναι αποτέλεσμα των εμπειριών που αποκόμισες όλο αυτό το διάστημα και θα δώσουν διέξοδο σε προβλήματα ουσιαστικής σημασίας που εμπόδιζαν την εξέλιξή σου. Με τον Ερμή που είναι στον Ζυγό και σ’ ευνοεί, η επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα αποκαθίσταται κι οι επιρροή των άλλων πάνω σου γίνεται με θετικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε, Καρκίνε μου, τις ευθύνες της υπόλοιπης καθημερινότητάς σου, που «κλέβουν» χρόνο από τη σχέση σου και φέρνουν άγχος στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει σήμερα να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με τα κατάλληλα άτομα για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οτιδήποτε κίνηση, πρέπει να σκεφτείς πάρα πολύ. Εξέτασε τρόπους για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

Λέων

Γενικά

Ο Άρης που είναι στον Υδροχόο, Λέων, σ’ ευνοεί αρκετά και τα πράγματα δεν είναι άσχημα για σένα, ενώ μάλιστα υπάρχει η προοπτική να πάνε καλύτερα. Κάποιες δυσκολίες που παραμένουν ακόμη για λίγο, αφορούν τον τομέα της επικοινωνίας, στην οποία παρουσιάζεται έντονη νευρικότητα, που δυσκολεύει καταστάσεις και τη συνεννόηση για θέματα παιδιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και κάποιες προβληματικές καταστάσεις έχουν πια ξεχαστεί. Σήμερα, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα του πεις αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, αρχίζουν να καλυτερεύουν. Σήμερα, πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και μη απαραίτητες αγορές. Πρόσεξε, για να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού

 

Παρθένος

Γενικά
Μεγάλη συγκέντρωση απαιτείται τη σημερινή ημέρα, Παρθένε, καθώς θα χρειαστεί μιας πλήρης ανακατάταξη σε όλα τα ζητήματα, προκειμένου να μπουν στη σωστή τροχιά που θα οδηγήσει σε εξέλιξη και πρόοδο. Με τον Ερμή από τον Τοξότη να σε ευνοεί, μπορείς να κάνεις κινήσεις που αφορούν συζητήσεις οικογενειακών προβλημάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Παρθένε μου, θα πάει καλύτερα, αν σήμερα δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις σου και δεν έχεις τόσο δογματικές απόψεις. Πέρνα τη μέρα ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις ηρεμία κι ευτυχία στον κοινό σας χρόνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να προσέχεις τις αποφάσεις σου σήμερα, Παρθένε, και καλύτερα ν’ αφήσεις για αργότερα συμφωνίες, συνεργασίες και γραφειοκρατικά θέματα. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και τα έξοδα ανάλογα. Να ξέρεις όμως ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν, κυρίως επειδή θα έχεις βελτίωση στα έσοδά σου.

 

Ζυγός

Γενικά

Οι μεγάλες αλλαγές, Ζυγέ μου, αυξάνουν τις απαιτήσεις, οι υποχρεώσεις σε πρακτικό επίπεδο διπλασιάζονται κι ο ανταγωνισμός σήμερα γίνεται όλο και πιο σκληρός. Δείξε προσοχή στην οργάνωση του προγράμματός σου, προκειμένου ν’ ανταπεξέλθεις στις ανάγκες που προκύπτουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου, Ζυγέ μου, και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που φαίνεται να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς, για να περάσεις καλύτερα μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, σήμερα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, εκτός αν πρόκειται να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

 

Σκορπιός

Γενικά

Εκκρεμότητες του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια, Σκορπιέ, και βρίσκονται λύσεις για τη διευθέτηση τους. Το ερχόμενο διάστημα σού προσφέρει δυνατότητες για ανάκαμψη των δημοσίων σχέσεών σου και ξεκαθαρίσματα των φιλικών σου καταστάσεων. Θα υπάρξει μια μεγάλη ανάσα αισιοδοξίας, ιδανική για να αναζωπυρώσει την ενεργητικότητα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη να είναι στο ζώδιό σου, Σκορπιέ, πολλά πράγματα στη σχέση σου θ’ αλλάξουν προς το καλύτερο. Ο ερωτισμός κι ο ρομαντισμός σου σήμερα θα βρίσκονται στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να τελειώσεις με υποχρεώσεις που σου κλέβουν χρόνο, ώστε ν’ ασχοληθείς με τα προσωπικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός σου τομέας, Σκορπιέ, θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που σε κυνηγούν από το παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις απρόσεκτες αγορές και προχώρα μόνο στις απαραίτητες οικονομικές συναλλαγές.


Τοξότης

Γενικά

Σήμερα, Τοξότη, θα έχεις τη δυνατότητα να φροντίσεις εκκρεμότητες σε όλους τους τομείς. Η οικογένεια δείχνει να σε απασχολεί τώρα πολύ με σχέδια γύρω από αυτή, την προώθηση των οποίων καλείσαι να φροντίσεις με ποικίλους τρόπους. Τα δύσκολα που έχεις περάσει, απομακρύνονται και μπορεί οι θετικές επιρροές να μη φαίνονται ακόμη, αλλά είναι πολύ κοντά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Τοξότη, θα παραμείνουν σε πολύ καλή κατάσταση, αν συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, αφού σήμερα η ψυχολογία σου δε θα είναι ιδιαίτερα καλή. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Τοξότη, θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα για την αντιμετώπιση οικονομικών προβλημάτων του παρελθόντος, που σε ακολουθούν μέχρι σήμερα.

 

Αιγόκερως

Γενικά
Πολλές δυσκολίες κι αβεβαιότητες, Αιγόκερέ μου, σε κουράζουν κι εμποδίζουν την εξέλιξη των υποθέσεών σου. Χρειάζεται να δείξεις ψυχραιμία κι υπομονή, ώστε να μην παραμελήσεις το πρόγραμμα που μέχρι τώρα ακολουθείς με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο. Το κοινωνικό σου σκηνικό σταδιακά βελτιώνεται και βιώνεις όμορφες στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, Αιγόκερε, σήμερα να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις, ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα, Αιγόκερε, που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα αρχίζουν να βρίσκουν τις λύσεις τους με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα, ενώ οι συμφωνίες και τα γραφειοκρατικά επίσης ευνοούνται.

Υδροχόος

Γενικά

Εκκρεμότητες και καθυστερήσεις που μπορεί να έχεις σήμερα, Υδροχόε μου, σε οδηγούν να κάνεις πολύ υπομονή, δοκιμάζοντας το νευρικό σου σύστημα. Μεγάλες παρανοήσεις που φέρνουν αναβολές, σε αναγκάζουν να χρησιμοποιήσεις όλες σου τις δυνάμεις, για ν’ ανταπεξέλθεις. Μην αγχώνεσαι όμως, αφού στο τέλος όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, Υδροχόε, σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου αλλά κι η γοητεία σου, θα ξεχωρίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, πρέπει σήμερα να είσαι αρκετά προσεκτικός, διότι θα προκύψουν προβλήματα και αντιπαραθέσεις από το μηδέν. Φρόντισε να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος για να τα’ αντιμετωπίσεις. Καλό είναι ν’ αποφύγεις τις άσκοπες οικονομικές συναλλαγές.

 

Ιχθύς

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό σ’ ευνοεί, Ιχθύ, κι έρχεται μια νέα περίοδος που θα σε ξεκουράσει, φέρνοντας ηθικές κι υλικές απολαβές, καθώς και γνωριμίες με ανθρώπους πρόθυμους να σε βοηθήσουν για ν’ αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου. Φρόντισε όμως για την ξεκούραση σου και βάλε όρια στις καταστάσεις, ώστε ν’ αποκομίσεις τα μέγιστα δυνατά από τις δραστηριότητές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη να σ’ ευνοεί από το Σκορπιό, Ιχθύ, μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις πάντως υπερβολικά πράγματα, που ίσως εκνευρίσουν το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να προχωρήσεις σε καινούργια ξεκινήματα, ενώ εσείς που τώρα αναζητάτε εργασία, έχετε την ευκαιρία να κάνετε συναντήσεις κι επαφές, οι οποίες θα αποδώσουν μελλοντικά. Τα έξοδα συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Θα σου κάνουν πάντως προτάσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πηγή:oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης