Εκδήλωση στο Ηρώδειο “Για την υγεία των κοριτσιών μας” - Ψυχή της διοργάνωσης η Αθηνά Χριστοπούλου

 Μια μοναδική βραδιά με τον Διονύση Σαββόπουλο, τη Μαρίνα Σάττι και τους Αλκμάν, διοργάνωσε η μη κερδοσκοπική εταιρία “Γυναίκες στην Ογκολογία” την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, για τη στήριξη των γυναικών με καρκίνο.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος έδεσε με τη μαγική του μπαγκέτα δικά του αγαπημένα τραγούδια, με δύο καινούριες μουσικές δυνάμεις, τη Μαρίνα Σάττι - με τις Fonés και τις Chόres - και τους Αλκμάν, προσφέροντας ένα επιβλητικό θέαμα στους χιλιάδες θεατές που το παρακολούθησαν.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για το έργο των Γυναικών στην Ογκολογία, που μάχονται τα τελευταία χρόνια να φέρουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας τη σημασία ανάπτυξης μιας κουλτούρας πρόληψης, αλλά και τη δυνατότητα πρόσβασης σε σύγχρονα μέσα προληπτικού ελέγχου για κάθε γυναίκα στη χώρα μας.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει η διευθύντρια Παθολογικής Ογκολογίας της Ογκολογικής Μονάδα, ΓΝ Πατρών, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής «Γυναίκες στην Ογκολογία» Αθηνά Χριστοπούλου