«Πώς να φορέσω το λεοπάρ και να δείχνει κομψό;» -Η Πελαγία Χριστάκη προτείνει

Το φθινόπωρο είναι πλέον και επίσημα εδώ.

Όπως κάθε Tρίτη, έτσι και σήμερα, μέσα από το Bovary, η Πελαγία Χριστάκη απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σας. Έχει την λύση για όλα όσα σας απασχολούν αυτή την περίοδο για το στιλ, τις νέες τάσεις και τις επικείμενες αγορές σας.

Ποια κομμάτια να επιλέξω σε κάθε περίσταση; Σε ποια trends αξίζει να επενδύσω; Ποιοι συνδυασμοί θα επιτύχουν το πιο κομψό αποτέλεσμα; Οι ερωτήσεις και αυτή την εβδομάδα έχουν ενδιαφέρον και βρίσκουν την απάντηση που αναζητούν, δια στόματος Πελαγίας.

Θ. Λ. 27 ετών. Καλησπέρα, ελπίζω όλα καλά. Μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός φόρεμα-sneakers ακόμα και τον χειμώνα. Τα λευκά αθλητικά, όμως, λερώνονται πολύ και στο τέλος ντρέπομαι να τα φορέσω (είναι, όμως, πιο κλασικά και ταιριάζουν με όλα τα χρώματα και prints στα φορέματά μου).Τι άλλο χρώμα θα μπορούσα να επιλέξω ώστε να μην δείχνει τόσο βρώμικο αλλά να μην μοιάζει το αποτέλεσμα παρδαλό;

Οπως ανέφερα και σε προηγούμενα άρθρα, αν δεν σου αρέσει το λευκό sneaker μπορείς να το αντικαταστήσεις με ένα suede σε άλλο χρώμα, παστέλ ή ακόμα και μαύρο.

Μια απλή συμβουλή βρε κορίτσια που εφαρμόζω κι εγώ στο σπίτι: τα πλένω στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς για ευαίσθητα.

Ανοίγεις τα κορδόνια κια βγάζεις τους πάτους (αν βγαίνουν) και δεν γεμίζεις το πλυντήριο με άλλα πράγματα, παρά μόνο με τα sneakers σου. Ετσι καταφέρνω να κρατώ λευκά τα sneakers μου. Μην το παρακάνεις, όμως, με τις πλύσεις και δες αν είναι δερμάτινα ή από δερματίνη: η δερματίνη δεν παθαίνει κάτι. Αν δεις λίγο μετά το πλύσιμο ότι είναι λίγο πιο στενά μη φρικάρεις, ανοίγουν.

Κ. Ν. Πελαγία μου γεια σου, καλό φθινόπωρο. Με έχει πιάσει μια τρέλα με τις φούστες. Εγώ που κάποτε φορούσα παντελόνια, δεν θέλω να τα βλέπω. Θέλω όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα να τον περάσω χωρίς αυτά. Θέλω να μου προτείνεις μερικές φθινοπωρινές-χειμερινές φούστες. Εχω ήδη μια denim. Τι άλλα σχέδια θα μου πρότεινες; (οχι απαραίτητα πολύ μίνι, αλλά σίγουρα μέχρι το γόνατο και όχι πιο μακριές)

Είμαστε στην ίδια κατάσταση και σε καταλβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι. Οι φούστες στην Εβδομάδα Μόδας κυριάρχησαν! Πλισέ μίντι, σε γραμμή Α, φάκελος, όλες!

Τις φαντάζομαι τον χειμώνα με sneakers ή με μπότα και πουλόβερ. Πόσο κομψός και υπέροχος συνδυασμός! 

Δ. Γ. Γεια, μπαίνω κατευθείαν στο ψητό! Το λεοπάρ υπάρχει παντού! Όλες οι βιτρίνες έχουν γεμίσει ρούχα με λεοπάρ. Να αγοράσω κι εγώ ή θα είμαι μία από τις χιλιάδες που τα φορούν; Και τι πρέπει να προσέξω;

Αν θες πραγματικά να αγοράσεις κάτι με αυτό το print, δεν είναι δα και τόσο σημαντικό που το φορούν οι bloggers!

Εσύ θα διαλέξεις τον συνδυασμό. Το λεοπάρ το αγαπώ, -σε τζιν, πουκάμισο, φούστα ακόμα και σε παλτό. Σαν συμβουλή θα σου έλεγα να αποφύγεις το λεοπάρ σε τζιν αλλά να προτιμήσεις τη φούστα, ενώ το πουκάμισο και το παλτό τα θεωρώ πιο safe επιλογές.

Το πόσο επιτυχημένο είναι το λεοπάρ είναι ένα άλλο θέμα... Δεν είναι όλα τα λεοπάρ επιτυχημένα. Τα φορέματα είναι εξίσου υπέροχα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ