Πάτρα: Η πιο ρομαντική απόδραση- Πρόταση γάμου στα... δωμάτια απόδρασης

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε τη συγκίνηση για την πανέμορφη κοπέλα που ενώ κατάφερε να «αποδράσει» από το δωμάτιο ….του Patras Clue , βρέθηκε «παγιδευμένη» στα δίχτυα της αγάπης και με δαχτυλίδι στα χέρια της .

Ήταν όλα σχεδιασμένα μέχρι τη τελευταία λεπτομέρεια όταν το ζευγάρι έφτασε στο Patras Clue το βράδυ της Κυριακής 23/9/18.

Ο υποψήφιος γαμπρός είχε ήδη ενημερώσει για τις προθέσεις του να σχεδιάσει το δικό του « escape ζωής» και μαζί με τη παρέα του Patras Clue κατάφεραν να δημιουργήσουν όλες τις προϋποθέσεις για τη πιο μαγική πρόταση γάμου .

Το παιχνίδι σχεδιάστηκε ώστε όλα τα στοιχεία να οδηγήσουν στο άνοιγμα ενός μπαούλου μέσα στο οποίο βρισκόταν το δαχτυλίδι με την ανθοδέσμη .

Αυτό ήταν και το τελευταίο στοιχείο για την απόδραση από το δωμάτιο. Φυσικά το ζευγάρι γιόρτασε αυτή τη πανέμορφη στιγμή  με σαμπάνια και με πολλά πειράγματα και αστεία για το όλο σκηνικό.

Τελικά η αγάπη δε μπορεί να περιοριστεί στους τοίχους ενός δωματίου απόδρασης, αλλά σίγουρα μερικά clues μπορούν να γίνουν το εφαλτήριο μιας νέας ζωής !!!

 

 

Διαβάστε επίσης