Σύλλογος Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας: Καταδικάζουμε την επίθεση σε βάρος συναδέλφων

για το επεισόδιο στο Αίγιο

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. των νομών Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας  καταδικάζει  απερίφραστα το γεγονός που έλαβε χώρα εναντίον Συναδέλφων – Μελών του Συλλόγου μας στην πόλη του Αιγίου, την Κυριακή 23/09/2018, κατά την εκτέλεσή των καθηκόντων τους, στα πλαίσια διενέργειας επιτόπιου προληπτικού ελέγχου, μετά από υπηρεσιακή εντολή.

Συνάδελφοι, εργαζόμενοι, κατά την εκτέλεση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων, για ακόμα μία φορά,  έγιναν αποδέκτες απρόκλητης επίθεσης με  πράξεις ωμής βίας,  από τον ελεγχόμενο επιχειρηματία.

Για ακόμα μία φορά το συγκεκριμένο περιστατικό αποτυπώνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο τις συνθήκες εργασίας των εφοριακών υπαλλήλων.

Εκφράζουμε την πλήρη συμπαράσταση στους ίδιους, αλλά και στο σύνολο των συναδέλφων, καταδικάζοντας απερίφραστα κάθε πράξη βίας, λεκτικής και σωματικής κακοποίησης.

Ως εφοριακοί υπάλληλοι έχοντας πλήρη συναίσθηση του καθήκοντος που μας έχει ανατεθεί για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος εργαζόμαστε κάτω από αντίξοες, πολλές φορές συνθήκες, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου δίνοντας τη μάχη κατά της φοροδιαφυγής.

Ως εργαζόμενοι  θα συνεχίζουμε να εκτελούμε το καθήκον μας με υψηλό επαγγελματισμό καλώντας την διοίκηση της ΑΑΔΕ, την πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία, στις απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών εργασίας, για την ασφάλεια και την προστασία όλων των εργαζομένων από παρόμοια περιστατικά  κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μας.