Συνελήφθησαν οι ληστές που είχαν "ξαφρίσει" τον Λευτέρη Πανταζή - Τι λέει ο τραγουδιστής

εισέβαλαν ένοπλοι στο σπίτι του στη Βουλιαγμένη

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσαν δύο ληστές που είχαν ρημάξει τα νότια προάστια. Θύμα τους ήταν και ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έπεσε θύμα ληστείας πριν από λίγους μήνες. Οι κουκουλοφόροι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του στη Βουλιαγμένη και με την απειλή όπλου άρπαξαν 1.000 ευρώ και ρολόγια μεγάλης αξίας."Χθες με ενημέρωσαν από τη ΓΑΔΑ και μου είπαν ότι τους πιάσανε τους ληστές και με κάλεσαν να πάω να δω μήπως αναγνωρίσω κάποια πράγματα που βρήκανε. Οι συναγερμοί δεν λειτούργησαν εκείνη την ημέρα, δεν ξέρω το γιατί. Ήμουν τυχερός μες στην ατυχία μου που δεν ήμουν εκείνη την ώρα μέσα. Δεν ξέρω τι θα έκανα για να προστατεύσω τη ζωή μου, επειδή οπλοφορώ χρόνια τώρα", ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.Η σύλληψή τους, έγινε με κινηματογραφικό τρόπο. Οι αστυνομικοί αντάλλαξαν πυροβολισμούς με τους επικίνδυνους ληστές κι έπειτα από περιπετειώδη συμπλοκή, κατάφεραν να τους βάλουν χειροπέδες. Πρόκειται για ένα δίδυμο σκληρών Αλβανών κακοποιών, οι οποίοι είχαν περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα στα σωφρονιστικά καταστήματα της Ελλάδας, ο ένας μάλιστα είχε αποφυλακιστεί το 2017.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι ληστές με τα μακρυμάνικα (συνήθιζαν να φοράνε μπλούζες με μακριά μανίκια και γάντια ακόμη και το καλοκαίρι) φέρεται να έχουν διαπράξει 15 ληστείες στη Βουλιαγμένη τη Βάρη και τη Γλυφάδα ενώ από την παράνομη δράση τους το οικονομικό όφελος υπολογίζεται σε 200.000 ευρώ. Στο παρελθόν ο 34χρονος και ο 45χρονος καθώς και ένας 31χρονος συνεργός τους ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται είχαν συλληφθεί για πολλές για ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις, είχαν περάσει από τις φυλακές ενώ ο 45χρονος είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πλαστογραφία.

Διαβάστε επίσης