Επιτυχής η πολύωρη χειρουργική επέμβαση για τη 19χρονη από το Αγρίνιο

Ειδική ομάδα αστυνομικών αναζητά το άτομο που τραυμάτισε τη νεαρή με φωτοβολίδα

Εξαιρετικά ανταπεξήλθε ο οργανισμός της 19χρονης, που τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα την περασμένη Τρίτη στο Αγρίνιο, μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε χθες στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Χατζηκώστα». Σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ευάγγελο Κατσίκη η επέμβαση ήταν λεπτή και διήρκησε αρκετές ώρες καθώς η 19χρονη έφερε πολλαπλά κατάγματα στο ρινικό της σύστημα.

Η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και με τους θεράποντες ιατρούς να είναι πλήρως ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του χειρουργείου. Ακόμη βέβαια δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν πότε η νεαρή Αγρινιώτισσα θα λάβει εξιτήριο και αν θα χρειαστεί νέα επέμβαση. Το κρίσιμο ήταν η 19χρονη να ξεπεράσει το πρώτο μεγάλο -ίσως μεγαλύτερο- εμπόδιο κάτι το οποίο έγινε. Κατά το χειρουργείο ουσιαστικά ανατάχθηκαν τα πολλαπλά κατάγματα σπλαχνικού κρανίου που υπέστη από τη φωτοβολίδα.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη

Την ίδια στιγμή, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της τοπικής αστυνομίας, για την ταυτοποίηση των στοιχείων του ατόμου που τραυμάτισε σοβαρά το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στην πλατεία Δημοκρατίας, την 19χρονη που καθόταν αμέριμνη σε παγκάκι, με φωτοβολίδα, κατά τη διάρκεια της πορείας μνήμης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι έρευνες των Αρχών από ειδική ομάδα αστυνομικών της Ασφάλειας κινούνται προς πάσα κατεύθυνση ενώ έχει συγκεντρωθεί και υλικό από κάμερες το οποίο εξετάζεται λεπτομερώς, από τους αστυνομικούς που ανέλαβαν να λύσουν τον «Γόρδιο Δεσμό» της υπόθεσης.

Πηγή: sinidisi.gr

Διαβάστε επίσης