Πάτρα: Η δύναμη ψυχής της μάνας του Γιώργου Νταγιούκλα- Εκδήλωση για την ασφάλεια στην πλατεία τρία χρόνια από το θάνατο του 17χρονου ποδοσφαιριστή της Θύελλας- ΦΩΤΟ

Με δύναμη ψυχής η μάνα του Γιώργου Νταγιούκλα, του 17χρονου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην οδό Ακρωτηρίου όταν το δίκυκλό του συγκρούστηκε με φορτηγό την ώρα που πήγαινε σε προπόνηση, για να χάσει τη ζωή του λίγες μέρες μετά και αφού έδωσε σκληρή μάχη, συνεχίζει τον αγώνα της για οδική ασφάλεια, για τη σημασία της χρήσης του κράνους και την αξία της συνετής οδήγησης.

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της Θύελλας Πατρών, ήταν μαθητής του 7ου ΕΠΑΛ Πάτρας και του 11ου Γυμνασίου Πατρών. Η μητέρα του, 3 χρόνια μετά συνεχίζει να κρατάει το πνεύμα του ζωντανό με εκδηλώσεις στη μνήμη του.

Αυτή η φορά η εκδήλωση έγινε στην πλατεία Γεωργίου, στην καρδιά της Πάτρας και ήταν μια απο τις παράλληλες δράσεις του PIck Patras. που επισης πραγματοποιεί δράσεις για την ασφάλεια στην οδήγηση καθώς αυτό είναι και το θέμα του για φέτος.

Στην πλατεία στήθηκαν μηχανές, πανό, κράνη και έδωσαν το παρόν οι φίλοι και οι συναθλητές του Γιώργου Νταγιούκλα, οι οποίοι μετά έκαναν μοτοπορεία, μέχρι το σημείο του τροχαίου σε ένδειξη απόδοσης τιμής στη μνήμη του. 

 

Διαβάστε επίσης