Ντόπες των οπαδών της ΑΕΚ στους παίκτες για το ντέρμπι της Τούμπας

Στο προπονητικό κέντρο των Σπατών βρέθηκαν σήμερα οπαδοί της ΑΕΚ, για να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους παίκτες ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή.

Τέσσερις εκπρόσωποι των οργανωμένων μπήκαν στις εγκαταστάσεις μετά το τέλος της προπόνησης και μίλησαν στους ποδοσφαιριστές, λέγοντάς μεταξύ άλλων: «Για εμάς η ΑΕΚ είναι η ζωή μας και ξέρουμε ότι το ίδιο ισχύει και για εσάς. Ψηλά το κεφάλι για την ήττα από τον Άγιαξ. ΑΕΚ σημαίνει ψηλά το κεφάλι πάντα. Εσείς κάνατε το αήττητο σερί 14 αγώνων, εσείς είστε οι πρωταθλητές. Και εμείς είμαστε μαζί σας και θα είμαστε συνεχώς μαζί σας, με εσάς και με τους προπονητές. Είμαστε μαζί, είμαστε ενωμένοι και στο τέλος θα είμαστε αγκαλιασμένοι και πάλι στην οροφή του πούλμαν με το πρωτάθλημα. Δώστε τις απαντήσεις σας στο γήπεδο».

Με 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε εκτός τους ανέτοιμους Άλεφ, Μπογέ, Αλμπάνη.  Έκπληξη αποτελεί ο αποκλεισμός του μέσου Μοράν, ενώ στις επιλογές του τεχνικού της «Ένωσης» επανέρχεται ο χαφ Αϊντάρεβιτς. Σε σχέση με το ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στον Άγιαξ επιστρέφουν οι Λόπες, Μπακασέτας, Λιβάγια. Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Χουλτ, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Πόνσε, Λιβάγια, Γιακουμάκης. 


iefimerida.gr