Candice Swanepoel: Φωτογραφίζεται γυμνή για εξώφυλλο γνωστού περιοδικού

Η Candice Swanepoel, τον Ιούνιο που μας πέρασε έγινε για δεύτερη φορά μανούλα, φέρνοντας στη ζωή τον δεύτερο γιο της. Δύο χρόνια σχεδόν μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, Anacan, το διάσημο μοντέλο καλωσόρισε μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Hermann Nicoli, το δεύτερο παιδί τους. Πρόσφατα απολαύσαμε το διάσημο αγγελάκι της Victoria's Secret να κοσμεί ολόγυμνο το εξώφυλλο του λευκώματος του διάσημου φωτογράφου Russell James. 

Ο James γνωστός για τα καλλιτεχνικά γυμνά του, φωτογράφησε τους «αγγέλους» της πασαρέλας και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Όπως δήλωσε προτίμησε την Nοτιοαφρικανή στο εξώφυλλό του γιατί η ομορφιά της δεν είναι μόνο... εξωτερική. 





Η Candice μετά και τη δεύτερη εγκυμοσύνη της δεν έχει χάσει στο ελάχιστο τη θηλυκότητα της.

Αφοσιωμένη μητέρα και επαγγελματίας δεν φοβάται να ποζάρει γυμνή δείχνοντας πως η μητρότητα δεν έχει επηρεάσει καθόλου και την αυτοπεποίθησή της. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram με τα παιδιά της, ακόμα και την ώρα που τα θηλάζει στην παραλία, καθώς όπως έχει δηλώσει είναι υπέρμαχος του δημόσιου θηλασμού.