Ι. Φωτήλας: «Η λύση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για το ασφαλιστικό: ο θάνατός σου, η ζωή μου!»

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας και Αναπληρωτή Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ, στην εκπομπή της τηλεόρασης του Epsilon TV το πρωί του Σαββάτου της 22ης Σεπτεμβρίου:

Ο κ. Τσακαλώτος αποκάλυψε, όπως και ο ίδιος ο πρωθυπουργός πριν λίγες ημέρες, το πραγματικό σχέδιο της κυβέρνησης για να λυθεί το ασφαλιστικό. Βασίζεται στο πότε θα πεθάνουν οι σημερινοί 70άρηδες! Σε κάθε περίπτωση θα είναι θετικό να μην περικοπούν περαιτέρω οι συντάξεις που ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Θα είναι το αυτονόητο και όχι επιτυχία.

Το 56% των εργαζομένων εργάζεται με μερική απασχόληση και με μισθό πολύ χαμηλότερο του βασικού, συνέπεια και μόνο της πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Πάει πολύ λοιπόν να μιλάει η κυβέρνηση για την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού.

Είναι εντυπωσιακό το τι μπορούν να σκαρφιστούν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος προκειμένου να παραμείνουν για λίγο ακόμα στην εξουσία. Την ίδια στιγμή που ορκίζονται στη μεταξύ τους συνάντηση σε πίστη και αγάπη, ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, δηλαδή του κ. Καμμένου,  κατηγορεί με επίσημη ανακοίνωση τον Υπ. Εξ. κ. Κοτζιά ότι εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα, υπονοώντας ότι είναι πράκτορας! Ο κ. Ζάεφ με τη δήλωσή του αποκάλυψε ότι οι Σκοπιανοί είναι οι πραγματικοί κερδισμένοι από τη Συμφωνία των Πρεσπών παίρνοντας μακεδονική εθνότητα και γλώσσα.

Οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία πέρασαν με νόμο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο Υπερταμείο με την νυν Υπουργό Πολιτισμού κ. Ζορμπά να καταγγέλλει την προηγούμενη Υπουργό κ. Κονιόρδου για το θέμα. Αυτές είναι οι συνέπειες της εκχώρησης της περιουσίας του ελληνικού λαού για έναν αιώνα (!) στο Υπερταμείο.

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής του Epsilon TV στην ηλεκτρονική διεύθυνση: