Πάτρα: Παρουσίαση του βιβλίου "Το μέλλον ήλθε πιο νωρίς"

Παρουσίαση του βιβλίου του Παναγή Μεταξάτου "ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΗΡΘΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ, Όταν νομίζεις ότι ξέρεις τις απαντήσεις, η ζωή σού αλλάζει τις ερωτήσεις", θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018, στις 8.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ.  

Θα μιλήσουν για το βιβλίο:
Η δημοσιογράφος – ψυχολόγος κ. Μαίρη Σπυριδογιαννάκη, ο χημικός – ερευνητής κ. Νίκος Κουτρουμπάς και ο συγγραφέας.

Την παρουσίαση θα συντονίσει η κοινωνιολόγος Ρούλα Κωστακοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα γίνει ομαδική νοητική άσκηση για τους συμμετέχοντες

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Ο Παναγής Μεταξάτος, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της αυτοβελτίωσης και ένας από τους περισσότερο βραβευμένους παρουσιαστές της Μεθόδου SILVA, για τον έλεγχο του στρες και την εξέλιξη του νου, στον κόσμο, παρουσιάζει το νέο του βιβλίο: έναν οδηγό που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου πού βρίσκεσαι και πού θέλεις να πας.

Περιέχοντας πέντε μοναδικές νοητικές ασκήσεις (έλεγχος στρες – νοητική χαλάρωση, αλλαγή περιοριστικών πιστεύω, άσκηση νοητικής εστίασης, επίτευξη στόχου και άσκηση συγχώρησης), το «Το Μέλλον Ήρθε πιο Νωρίς» αποτελεί «μια ανασκόπηση των διδασκαλιών μιας ολόκληρης ζωής… Μια ψυχική αναζωογόνηση και πνευματική ευφορία… Μια εσωτερική διεργασία γαλήνης και χαράς» (Μαίρη Σπυριδογιαννάκη, ∆ηµοσιογράφος-Ψυχολόγος). 

 

Ένα βιβλίο που θα σου αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα προβλήματα και το άγχος που σου προκαλούν αυτά, ένα βιβλίο που θα σε βοηθήσει να χαράξεις μια νέα πορεία και να δεις τη ζωή με άλλο μάτι.    

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

 Στις μέρες µας η ανθρώπινη εξέλιξη έχει µια κορύφωση τέτοια ώστε ο μέσος άνθρωπος αδυνατεί να παρακολουθήσει το ρυθμό, καταρχήν, και να προβλέψει τη συνέχεια.

Οι νέες πληροφορίες εμφανίζονται από παντού και πολλές φορές δημιουργούν σύγχυση µε την αντιφατικότητά τους.

Οι άνθρωποι συνήθως δεν παίρνουν αποφάσεις ή γίνονται υπερβολικά συντηρητικοί. Όταν δεν παίρνεις απόφαση, έχεις πάρει απόφαση. Να µην πάρεις απόφαση. Αυτό είναι απόφαση!

Όταν γίνεσαι συντηρητικός σκέπτεσαι «αμυντικά», σχεδόν πάντα µε το ατομικό σου συμφέρον, που τις πιο πολλές φορές συγκρούεται µε το συλλογικό. Μακροπρόθεσμα οι εξελίξεις δεν σε δικαιώνουν και νιώθεις προδομένος και απογοητευμένος.

Ο υπότιτλος του βιβλίου θέλει να τονίσει αυτό που συμβαίνει στους περισσότερους από µας.

Δες αυτό το βιβλίο σαν ένα είδος οδηγού µε τον οποίο θα ξεκαθαρίσεις μέσα σου πού βρίσκεσαι και πού θέλεις να πας.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

 

«Το Το Μέλλον Ήρθε Πιο Νωρίς αποτελεί µια ευχάριστη έκπληξη, γιατί µας δείχνει πώς εμείς θα το φέρουμε νωρίτερα, πριν χαθεί, ίσως για πάντα, στο χάος του “επιστηµονικοτεχνικού” και “καταναλωτικού” πολιτισμού µας –και τα δύο, μοντέλα της αποξένωσής µας».

∆ηµήτρης Σταυρόπουλος

Ψυχολόγος-Κοινωνιολόγος

 

«Σε προκαλεί να δεις την καθημερινότητα και το μέλλον από µια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία».

Παύλος Παπαδάτος

Επικοινωνιολόγος-Οικονοµολόγος

 

«Αποτελεί εγχειρίδιο και κατεύθυνση για αυτοσυνειδησία, οδηγό για µια υπέροχη ζωή, γεµάτη πληρότητα και εκπλήρωση».

Ευστάθιος Σερµιέ

Νομικός

 

«Το βιβλίο αυτό, απλό, κατανοητό και ευανάγνωστο, δεν αποτελεί µόνο µια κλήση σε ένα “ολοένα και καλύτερο” βίωµα ύπαρξης, αλλά και µια τρυφερή υπενθύμιση της βαθύτερης φύσης µας».

Δρ Αθανάσιος ∆ούλαλας

Καρδιολόγος-Ομοιοπαθητικός

 

Διαβάστε επίσης