Παρουσία Πατρινών δημοσιογράφων στη ΔΕΘ - To tempo24.news στην εκδήλωση με θέμα "Ευρωεκλογές και ΜΜΕ"

θεσσαλονίκη

Τις θέσεις και τις απόψεις του κόμματος ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ανέλυσε διεξοδικά ο πρόεδρος του κόμματος και Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου το πρωί της Παρασκευής, που παραχώρησε στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ.

Ο Νότης Μαριάς μίλησε μπροστά σε δημοσιογράφους από όλα τα μέσα της χώρας και τους δημοσιογράφους από τα περιφερειακά μέσα, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι από το ECR για την εκδήλωση με θέμα Ευρωεκλογές και περιφερειακά ΜΜΕ.

Στη συνέντευξη τύπου ο κ. Μαριάς ερωτήθηκε για τα ακανθώδη ζητήματα της χώρας, όπως το Μακεδονικό, το ασφαλιστικό και τις συντάξεις. Επανέλαβε τις θέσεις του ως προς το Μακεδονικό, τονίζοντας ότι η «Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική», ενώ υπογράμμισε ότι ήρθε η ώρα να τεθεί σε σοβαρή βάση η διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων από την Ελλάδα.

«Το κόμμα των ΑΝΕΛ θα έπρεπε να έχουν ανατρέψει το κλίμα, αλλά δεν θέλουν να χάσουν τις καρέκλες», σημείωσε σε σχετική ερώτηση για την ανεξαρτητοποίησή του από τους ΑΝΕΛ, ενώ ανάφερε ότι είναι ο μοναδικός Ευρωβουλευτής με πλούσια δραστηριότητα καθώς έχει καταθέσει μέχρι σήμερα 2.800 τροπολογίες, ενώ έχει κάνει 2.284 ομιλίες και παρεμβάσεις.

Ο κ. Μαριάς επίσης, αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: «Δεν μπορώ να καταλάβω, η Πολωνία που έχει την έδρα της frontex δεν έχει δεχθεί ούτε έναν μετανάστη».

Κλείνοντας ο κ. Μαριάς είπε «εμείς θέλουμε μια Ευρώπη των λαών, των Εθνών και της όλων των Πατρίδων και όχι των Δανειστών», προσθέτοντας «δυστυχώς η Ελλάδα μας, έχει καταντήσει ένα κοινωνικό νεκροταφείο».

Το βράδυ της Παρασκευής ο κ. Μαριάς, πραγματοποίησε ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ και περιφερειακά ΜΜΕ», όπου εκεί αναλύθηκε η σχέση των μέσων με την Ευρωβουλή τους ευρωβουλευτές, αλλά και κατά πόσο η ενημέρωση καλύπτεται με κοινό αποδέκτη τον Έλληνα Πολίτη. Στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν εκτός από τον κ. Μαριά, δημοσιογράφοι απ΄όλη την Ελλάδα αλλά και το κοινό με ερωτήσεις προς το πάνελ των διοργανωτών.

Στις εργασίες του διημέρου, συμμετείχε η δημοσιογράφος του tempo24.news Β. Αθανασοπούλου από την Πάτρα. 

Διαβάστε επίσης