ΝΔ-Αχαΐα: Δημοσκόπηση για το ψηφοδέλτιο-Διερευνάται η απήχηση προσώπων στην κοινωνία-Πότε ανακοινώνεται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και ποια είναι η επιλογή που προκρίνεται

"πυρετος" συζητήσεων και ζυμωσεων στην πειραιως

Σε κατάσταση εκλογικού συναγερμού βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία, προκειμένου το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να είναι άμεσα σε θέση να ανακοινώσει εκλογικούς συνδυασμούς στην Επικράτεια, στην περίπτωση που προκηρυχθούν εκλογές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news, τον τελικό λόγο για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ωστόσο σε πολλές περιοχές, ανάμεσα στις οποίες και η Αχαΐα, έχει προκριθεί επικουρικά και η επιλογή της διενέργειας δημοσκοπήσεων προκειμένου να υπάρξει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για την επιλογή των υποψηφίων βουλευτών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο «κορμός» του ψηφοδελτίου της Αχαΐας έχει ήδη καταρτιστεί, πλην όμως υπάρχουν ερωτήματα σε σχέση με την απήχηση στην κοινωνία για συγκεκριμένα πρόσωπα και γι’ αυτό το λόγο βρίσκεται ήδη «στα σκαριά» δημοσκόπηση προκειμένου να υπάρξουν οι τελικές επιλογές.

Παράλληλα στην οδό Πειραιώς βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη διεργασίες και συζητήσεις για την επιλογή του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του tempo24.news, η τελικές αποφάσεις αναμένονται εντός των ημερών και θα ανακοινωθούν το αργότερο μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Ωστόσο η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται να προκρίνει την επιλογή προσώπου με μετριοπαθή πολιτικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά, αλλά ταυτόχρονα με πολιτική εμπειρία, ενώ όπως είναι σε θέση να γνωρίζει τι tempo24.news, o σχεδιασμός του κόμματος σε σχέση με την επιλογή του υποψηφίου περιφερειάρχη, άλλαξε από τη στιγμή που όπως διαφαίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ προκρίνει την στήριξη της υποψηφιότητας Κατσιφάρα.

ΝΙΚΟΣ Α. ΣΥΦΑΝΤΟΣ