Πάτρα: 22χρονος έπεσε από μπαλκόνι – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Από μεγάλο ύψος έπεσε στις 8.00 περίπου σήμερα το πρωί ενας νεαρός. Ο 22χρονος έπεσε από όροφο, στην περιοχή του Λυκοχορού της Πάτρας και ειδικότερα στη συμβολή των οδών Ιωάννου Δαμασκηνού και Κουκουζέλη.

Στο σημείο έσπευσαν  ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και αστυνομικές δυνάμεις. Στον 22χρονο που είχε τις αισθήσεις του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο του Ρίου.  Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει η αστυνομία και ερευνόνται όλα τα ενδεχομενα. 

Κέικ καραμέλα
01/02/2026 | 09:35

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: “Λύγισαν” στην κηδεία του 19χρονου Νικόλα – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!