Το παιδί από την Πάτρα παντρεύτηκε θαυμάστριά του

Παντρεύτηκε κρυφά την κατά 20 χρόνια μικρότερη θαυμάστριά του! Ο λόγος για τον Χρήστο Παπαδόπουλο -το διάσημο μπουζούκι του συγκροτήματος Τα Παιδιά από την Πάτρα-, ο οποίος πριν από λίγες ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου στο Γαλάτσι με την 36χρονη καλλονή σύντροφό του Εύα Γκανούρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του labelnews.gr, το ζευγάρι που είναι μαζί τουλάχιστον τρία χρόνια τώρα παντρεύτηκε σε πλήρη μυστικότητα, με καλεσμένους ελάχιστους συγγενείς και φίλους.

Ποζάρει πάνω σε βράχο με sexy μπικίνι η νύφη

Μετά την τελετή ακολούθησε πάρτι, επίσης για λίγους, σε γνωστό μπαρ στα Πατήσια. Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσαν οι νεόνυμφοι, λίγες μέρες μετά, μέσω των λογαριασμών τους στο facebook, όπου ανέβασαν γαμήλιες φωτογραφίες και ευχαρίστησαν όλους όσοι τους ευχήθηκαν. Η νύφη, νοσηλεύτρια σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο των νοτίων προαστίων, ήταν χρόνια θαυμάστρια του μουσικοσυνθέτη, ώσπου γνωρίστηκαν και αναπτύχθηκε μεταξύ τους ένας μεγάλος έρωτας!

Καρδιοκατακτητής

Και είναι αλήθεια ότι ο δημιουργός του «Φίλα με», που ερμηνεύει μοναδικά ο Σταμάτης Κραουνάκης, αλλά και πολλών άλλων επιτυχιών, έχει υπάρξει μεγάλος… καρδιοκατακτητής!

Με λευκό πουκάμισο ο γαμπρός Χρήστος Παπαδόπουλος δίπλα στην πανέμορφη νύφη Εύα Γκανούρη

Ο ίδιος σε συνέντευξή του λίγα χρόνια πριν παραδεχόταν ότι έχει ζήσει μεγάλους έρωτες! «Οι μεγάλοι έρωτες δεν τελειώνουν ποτέ και έχω καταφέρει να είμαι φίλος με όλες τις γυναίκες που είχα κατά καιρούς επαφές» είπε και πρόσθεσε: «Εχω μια μεγάλη βαλίτσα, από την εποχή της μεγάλης επιτυχίας, γεμάτη με ερωτικά γράμματα, που την κρατάω ακόμα. Γράμματα τα οποία έχω διαβάσει ένα προς ένα, από κορίτσια 17-18 χρόνων»