Νέες αποκαλύψεις για το θάνατο της Λαγούδη: «Της ζήτησαν βοήθεια και την σκότωσαν»

«Η διαδρομή όπου βρέθηκε μισοκαμένο το αμάξι της Ειρήνης είναι τόσο κοπιώδης, που ακόμα κι αν κάποιος είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του, μέχρι να φτάσει θα το είχε μετανιώσει», υπογραμμίζει ο Βασίλης Ταουξής, στη νέα αυτοψία που διενήργησε στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή, στη λίμνη Τριχωνίδα. 

Ο κ. Ταουξής ακολούθησε για ακόμα μία φορά τη διαδρομή θανάτου που πήρε η Ειρήνη Λαγούδη τη μοιραία μέρα. Όπως είπε χαρακτηριστικά, τη μέρα που έφυγε από τη ζωή η Ειρήνη έβρεχε και το έδαφος ήταν εξαιρετικά λασπώδες, «πώς μπόρεσε και πέρασε το μικρό χρυσαφί αυτοκινητάκι από τέτοιο δρόμο;», διερωτάται ο δικηγόρος.

Αποκάλυψε επίσης ότι πιθανότατα ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι της την παραπλάνησαν, «το ραντεβού δείχνει να ήταν εσπευσμένο και παραπλανητικό». Πρόσθεσε, επίσης, ότι η επιμονή της Ειρήνης Λαγούδη να κάνει το δρομολόγιο ήταν εξαιτίας κάποιας επείγουσας κλήσης για παροχή βοήθειας.

Ενώ για ακόμα μία ο κ. Ταουξής ανέφερε ότι η κίνηση της 44χρονης να πάρει από το βενζινάδικο ένα μπετόνι πετρέλαιο κίνησης Diesel και όχι ένα καύσιμο που παίρνει εύκολα φωτιά, δεν δείχνει άνθρωπο που θέλει να αυτοκτονήσει.