Ολυμπιακός: Υποδέχεται την Μπέτις με στόχο τη νίκη

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει απόψε το ταξίδι του στους ομίλους του Europa League και υποδέχεται την Μπέτις στο «Γ. Καραϊσκάκης» με στόχο τη νίκη (22:00, Cosmote Sport 3). Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς που παραμένει αήττητη τη φετινή σεζόν σε τέσσερα ευρωπαϊκά και τρία ματς πρωταθλήματος, θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να μπει με το… δεξί στον όμιλο. 

Οι Πειραιώτες υποδέχονται για 16η φορά ισπανική ομάδα έχοντας απολογισμό 6 νίκες, 7 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ οι Ανδαλουσιανοί αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά ελληνική ομάδα. 

Σε ότι αφορά την αρχικά ενδεκάδα ο Πέδρο Μαρτίνς προανήγγειλε αλλαγές. Ο Γιαννιώτης θα βρεθεί κάτω από την εστία με τους Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς και Τσιμίκα να σχηματίζουν την τετράδα στην άμυνα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Καμαρά με τον Μπουχαλάκη, με τον Ποντένσε και τον Γκερέρο στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Χασάν. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Σα, Κούτρης, Μιράντα, Τοροσίδης, Νάτχο, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος και Γκιγέρμε. Εκτός έμειναν οι Γιάγια Τουρέ και Ναουέλ που κρίθηκαν ανέτοιμοι. 

Η Μπέτις που έχει χρηματιστηριακή αξία 180 εκατ. ευρώ – τρεις φορές πάνω από τον Ολυμπιακό (60 εκατ. ευρώ) αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Λόπες, Μπάρτρα, Σίντνεϊ, Μαντί, Μπαραγκάν, Ζούνιορ Φίρμπο, Χάβι Γκαρθία, Κανάλες, Χοακίν, Λο Σέλσο και Σέχρχιο Λεόν. 

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι, με βοηθούς τους Μάρτσιν Μπόνιεκ και Νταβίντ Ιγκόρ Γκόλιες. Επιπρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι Μπαρτόζ Φρανκόφσκι και Ζμπόγκνιεφ Ντομπρίνιν και τέταρτος ο Κριστόφ Μίρμους.