Εκτός κινδύνου η 19χρονη - Ο "γολγοθάς" που την περιμένει - Τραυματίστηκε στην πορεία για τον Φύσσα στο Αγρίνιο - ΦΩΤΟ

ΕΞΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Πολλαπλά τραύματα-κατάγματα σπλαχνικού κρανίου σύμφωνα με το νοσοκομείο Αγρινίου, φέρει η 19χρονη που τραυματίστηκε το απόγευμα της Τρίτης, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στην πόλη του Αγρινίου, στην πορεία για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

 Δεν αποκλείεται, μάλιστα, σήμερα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της. Μάλιστα το επόμενο διάστημα αναμένεται να ακολουθήσουν σειρά χειρουργικών επεμβάσεων για την αποκατάσταση της υγείας της.  H νεαρή τραυματίστηκε από αντικείμενο (δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ήταν πέτρα, μάρμαρο ή φωτοβολίδα) ενώ καθόταν αμέριμνη σε παγκάκι της κεντρικής πλατείας του Αγρινίου.

2512261_0.jpg

Σε τουλάχιστον έξι συλλήψεις έχουν μετατραπεί οι προσαγωγές που πραγματοποίησαν αστυνομικοί κατά τη διάρκεια και μετά τα σοβαρά επεισόδια,Σε βάρος των νεαρών σχηματίστηκαν δικογραφίες και το πρωί θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Αγρινίου.

Οι ίδιες πάντως πληροφορίες αναφέρουν ότι τα συγκεκριμένα άτομα δεν εμπλέκονται στον τραυματισμό της 19χρονης, με τις έρευνες να συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο αριθμός των συλλήψεων να μεγαλώσει.



Με πληροφορίες από protothema.gr, sinidisi.gr

Διαβάστε επίσης