Συνάντηση εργασίας Κατσιφάρα με εκπροσώπους της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Επιμελητηρίου Ηλείας

Η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και η δυνατότητα αξιοποίησηςευρωπαϊκών προγραμμάτων βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης εργασίαςπου πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018, στο Γραφείο τουΠεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, με στελέχη της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Επιμελητηρίου Ηλείας.

«Οι προσπάθειές μας να στηρίξουμε την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στηνπεριοχή μας, είναι διαρκείς, γιατί όλοι αναγνωρίζουμε ότι ο ρόλος είναι καθοριστικόςδιαχρονικά στην διαμόρφωση του οικονομικού και κοινωνικού πλαισίου» τόνισε οΠεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, κατά τη συνάντηση.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της «Αναπτυξιακής» Λευτέρης Βαρουξής καιτο στέλεχος της εταιρίας Δημήτρης Βαρελάς, ενημέρωσαν για τις πρωτοβουλίες καιτο πρόγραμμα δράσης που έχει καταρτίσει η «Αναπτυξιακή» του ΕπιμελητηρίουΗλείας, καθώς, όπως είπαν, εντείνει τη δραστηριότητά της στην κατεύθυνση τηςστήριξης της υγιούς επιχειρηματικότητας της περιοχής.Κύριο θέμα στη συζήτηση ήταν η από κοινού υποβολή προτάσεων σεευρωπαϊκά προγράμματα. Ο Περιφερειάρχης αντιμετώπισε θετικά την πρόταση, ενώαπό την πλευρά τους τα στελέχη της Αναπτυξιακής εξέφρασαν την ικανοποίησή τουςγια την ανταπόκριση.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γιώργος Παπαδιαμαντόπουλος Διευθυντής του Γραφείου Περιφερειάρχη και ο Σπύρος Παπασπύρου Προϊστάμενος τουΤμήματος Σχεδιασμού Περιφερειακής Πολιτικής, που είναι αρμόδιο για την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.