"Θρίλερ" ... με το μπιμπερό - Μυστήριο με καλοντυμένη γυναίκα στο Αγρίνιο - Σοκάρει η καταγγελία της νεαρής μητέρας!

τί σχέση έχει το λευκό βανάκι;

Σε μία καταγγελία η οποία θα πρέπει να κινητοποιήσει άμεσα τα αντανακλαστικά των τοπικών διωκτικών αρχών, προέβη στη «Σ» 25χρονη μητέρα από το Αγρίνιο.

Όπως κατήγγειλε, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, έκανε βόλτα με το καρότσι, το τεσσάρων μηνών αγοράκι της, σε ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία του Αγρινίου, στην οδό Δημοτσελίου. Τότε την πλησίασε μία γυναίκα γύρω στα 50 καλοντυμένη λέγοντάς της πως της είχε πέσει στο δρόμο το μπιμπερό του παιδιού της. Η νεαρή Αγρινιώτισσα μητέρα όμως δεν είχε μαζί της μπιμπερό για το παιδί και παρά το γεγονός ότι το είπε στην 50χρονη, εκείνη επέμενε ότι λίγο πιο πίσω της στο δρόμο υπήρχε ένα μπιμπερό, κάτι το οποίο βέβαια δεν ίσχυε και προφανώς ήταν το πρόσχημα για κάποια ίσως μορφή απάτης ή οτιδήποτε άλλο…

Όταν μάλιστα η 25χρονη της ζήτησε να την αφήσει ήσυχη καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα καλούσε την αστυνομία, η καλοντυμένη γυναίκα έφυγε άρον – άρον από το σημείο επιβιβαζόμενη σε λευκό βανάκι, το οποίο αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση. Η καταγγέλλουσα όπως μας ανέφερε ταράχτηκε αρκετά καθώς φοβήθηκε για το παιδί της μιας και η ίδια έχει ακούσει για το… περιβόητο λευκό βανάκι που ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνει την εμφάνισή του στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή «στοχοποιώντας» μικρά παιδιά, σύμφωνα τουλάχιστον με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

Εν συνεχεία η 25χρονη εξιστόρησε στο στενό οικογενειακό της περιβάλλον όλα όσα συνέβησαν και αποφάσισε να καταγγείλει το περιστατικό στην Ασφάλεια Αγρινίου.

Πρόκειται σίγουρα για καταγγελία που θα πρέπει άμεσα να θέσει σε εγρήγορση την Αστυνομία, η οποία θα πρέπει να εξετάσει ενδελεχώς την υπόθεση.

Τα στοιχεία της καταγγέλλουσας βρίσκονται στη διάθεση κάθε αρμόδιας Αρχής.

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Διαβάστε επίσης