Σία Αναγνωστοπούλου για αυτοδιοικητικές εκλογές: Στήριξη σε Κατσιφάρα για Περιφέρεια- Πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής για το Δήμο Πάτρας

Την στήριξή της στην υποψηφιότητα του Απόστολου Κατσιφάρα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έδωσε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας , βουλευτή Αχαϊας, Σία Αναγνωστοπούλου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό SUPER B και στην εκπομπή SUPER B NEWS.

Οπως ανέφερε η κ. Αναγνωστοπούλου, σε σχετική ερώτηση, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας έχει επιτελέσει μέχρι σήμερα αξιόλογο έργο και παρότι προέρχεται από άλλον πολιτικό χώρο θα τον στηρίξει. Επαναλαμβάνοντας επί της ουσίας και τα λόγια του Πρωθυπουργού, στην συνέντευξη τύπου στην ΔΕΘ, όταν ο Αλέξης Τσίπρας, σημείωσε πως πρόκειται για επιτυχημένο Περιφερειάρχη.

Πάντως τόνισε προς πρέπει να υπάρξει συμφωνία και στο πρόγραμα που θα αφορά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Αναφορικά με τις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Πατρέων, η αχαιή πολιτικός, υπογράμμισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εμμονές σε χρίσματα και υποστήριξη στελεχών του, αφήνοντας να εννοηθεί πως το κυβερνητικό κόμμα , πιθανότατα προσανατολίζεται σε επιλογή στήριξης προσώπου από τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς , που θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει συνθήκες συσπείρωσης του εκλογικού σώματος. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ