Σήμερα ο γάμος Ρέμου - Μπόσνιακ

μετα από 10 χρονια σχεσης

Η μεγάλη μέρα έφθασε για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ! Μετά από 10 χρόνια κοινής ζωής και τη γέννηση της μικρής τους πριγκίπισσας, της μικρής Ελένης, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ θα ανέβουν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας και θα ορκιστούν αιώνια πίστη και αγάπη ενώπιον Θεού και ανθρώπων.  Ο γάμος και η λαμπερή δεξίωση με τους 350 καλεσμένους θα πραγματοποιηθεί στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη και τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι δρακόντεια.

Τα προσκλητήρια του γάμου έχουν μοιραστεί  εδώ και καιρό και το ζευγάρι, με τη βοήθεια της wedding planner Άντζυς Γεωργακοπούλου -που και στο παρελθόν είχε αναλάβει την οργάνωση και τη διακόσμηση στη βάφτιση της Ελένης τους- έχει ελέγξει όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι: ο Κώστας  Πηλαδάκης, η κολλητή φίλη της νύφης Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννης Παπαλέκας.

Καλεσμένοι στο γάμο θα είναι  συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, αλλά και ηχηρά ονόματα από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους αναμένεται να είναι η Μαριάννα Λάτση με τον Πάρι Κασιδόκωστα, ο Θοδωρής και η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης και πολλοί ακόμη.

Το παρών θα δώσουν και πολλά αστέρια του ελληνικού πενταγράμμου, που θα ανεβούν φυσικά στο μεγάλο stage που θα στηθεί για να τραγουδήσουν. Ενώ, μέσα στις εκπλήξεις του Ρέμου θα είναι και η παρουσία του Eros Ramazzotti με την οικογένειά του στο μυστήριο και τη δεξίωση!

Το μενού του γάμου έχει επιμεληθεί προσωπικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και θα αποτελείται από σαλάτα για αρχή, ριζότο με θαλασσινά, μοσχαρίσιο φιλέτο ή ψάρι και γλυκό, ενώ και η γαμήλια τούρτα θα είναι δικής του έμπνευσης.

Όσον αφορά στο κουστούμι του γαμπρού και το νυφικό της Υβόννης, το ζευγάρι έχει επιλέξει τι θα φορέσει για τη μεγάλη μέρα, με την μέλλουσα νύφη να έχει σχεδιάσει 12 διαφορετικές δημιουργίες από τις οποίες διάλεξε αυτήν που την εκφράζει καλύτερα!

Πριν λίγες εβδομάδες, η Υβόννη έκανε μάλιστα με τις φίλες της, το bachelorette party στη Μύκονο και διασκέδασε με την ψυχή της, ενώ η χθεσινή μέρα ήταν αφιερωμένη σε χαλάρωση και beaute προετοιμασίες για το γάμο!

Διαβάστε επίσης