Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για τις εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο της Πάτρας- ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι η κατάθεση ψηφοδελτίων για τις επικείμενες εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών.

 Στα αξιοσημείωτα  το γεγονός  ότι συνδικαλιστές από τον χώρο της υγείας κάνουν την εμφάνισή τους μετά απο αρκετό διάστημα απουσίας, ενώ παρατηρούνται και μετακινήσεις σε άλλα ψηφοδέλτια.
ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ
«ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» (ΙΑΣΥ)
Επικεφαλής η νυν πρόεδρο του Συλλόγου Αννα Μαστοράκου με 59 υποψήφιους.Στο ίδιο ψηφοδέλτιο υποψήφιος για το Πειθαρχικό Συμβούλιο είναι ο Γιάννης Καραΐνδρος, ο νυν γραμματέας του Συλλόγου Γιώργος Πατριαρχέας, ο νυν αντιπρόεδρος Γιώργος Σκρουμπής και τα νυν μέλη: Νίκος Καρατζάς, Νίκος Καρούζος και Κώστας Σβώλης και ο διευθυντής Καρδιολογίας και πρρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαϊας Ανδρέα Μαζαράκη για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

 

«ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΑΤΡΩΝ» (ΕΣΙ)
Είναι το ψηφοδέλτιο που προέρχεται από το ΣΥΡΙΖΑ. Συνολικά οι υποψήφιοί του ανέρχονται στους 38 κι έχουν επικεφαλής τον Πλούταρχο Τζαβάρα.
Με το ίδιο ψηφοδέλτιο υποψήφιος πρόεδρος για το Πειθαρχικό Συμβούλιο ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας Κώστας Γιαννάκενας.

 

«ΕΝΙΑΙΑ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» (ΕΜΙΣ)
Εκφράζει την εξωνοκοινοβουλευτική αριστερά και τους νέους γιατρούς οι υποψήφιοί του ανέρχονται στους 28.
Εκπρόσωπος του ψηφοδελτίου είναι η Αδαμαντία Γιαμαρέλου. Υποψήφιος για τη θέση του προέδρου στο Πειθαρχικό Συμβούλιο είναι ο Ευάγγελος Κατσακούλης. Επίσης ανάμεσα στους υποψηφίους είναι ο Τάσος Γιακουμής και ο νυν πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαϊας Δημήτρης Ζιαζιάς.

 

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ» (ΔΗΠΑΚ)
Επικεφαλής του συγκεκριμένου ψηφοδελτίου παραμένει ο Θεόδωρος Τουλγαρίδης ο οποίος είναι εκλεγμένος και στο νυν ΔΣ. Συνολικά οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο αυτό είναι 25. Υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου είναι ο Γιώργος Παπαγεωργίου.
Η υποψηφιότητα έκπληξη δε, στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο είναι αυτή του Στάθη Τερζή.

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΙΑΤΡΩΝ (ΔΗΠΙ)
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι ο πρώην πρόεδρος Απόστολος Σωτηρούδης και οι Ιωάννης Κατσιμπρής , Θόδωρος Παπαδάς .Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο υποψήφιος πρόεδρος είναι ο Εκτορας Λιβιεράτος.

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ (ΑΚΙ)
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου, το οποίο αριθμεί 18 υποψηφίους, η Κατερίνα Γατοπούλου.
Επίσης υποψήφιος είναι ο Φώτης Καρβελάς  και ο γραμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαϊας Σπύρος Μάρκου. Με το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο, υποψήφιος πρόεδρος για το Πειθαρχικό Συμβούλιο είναι ο Γιώργος Πέτρου.

Διαβάστε επίσης