Αμαλιάδα: Η μοιραία βόλτα με τη μηχανή – Θρήνος για τον 21χρονο Γιάννη Θεοδωρόπουλο

Θρήνος στην Αμαλιάδα και τις Τοπικές Κοινότητες Περιστερίου και Γερακίου που από χθες το βράδυ θρηνούν ακόμη ένα νέο άνθρωπο που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μεγαλώνοντας και άλλο τον μακρύ κατάλογο των θυμάτων από τροχαία δυστυχήματα.

Στη γειτονιά των αγγέλων βρίσκεται από χθες το βράδυ ο 21χρονος Γιάννης Θεοδωρόπουλος από τον συνοικισμό ‘Αστερέϊκα’ της Τοπικής Κοινότητας Περιστερίου, που ‘πέταξε’ με την αγαπημένη του μηχανή του στον ουρανό, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους αλλά και ολόκληρη την κοινωνία της Αμαλιάδας.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 10 χθες το βράδυ στην είσοδο της Τοπικής Κοινότητας Γερακίου. Ο 21χρονος, αγρότης στο επάγγελμα, είχε ξεκινήσει με την μηχανή του από το σπίτι του στα Αστερέϊκα με προορισμό την Αμαλιάδα, όμως δεν έφθασε ποτέ…

Βγαίνοντας από το Γεράκι, φέρεται ότι έχασε τον έλεγχο της μηχανής με αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας και η μηχανή καρφώθηκε με δύναμη σε κολώνα της ΔΕΗ, που βρίσκεται σε παρακείμενο πεζοδρόμιο. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η μηχανή ακινητοποιήθηκε ανάμεσα στην κολώνα και σε παρακείμενη περίφραξη.

Ο 21χρονος χτύπησε στο κεφάλι και το χτύπημα ήταν μοιραίο, αφού άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο.

Περίοικοι που άκουσαν τον θόρυβο πετάχτηκαν έντρομοι από τα σπίτια τους, ενώ κάποιοι που ήταν σε μπαλκόνια ανέφεραν ότι πριν την πρόσκρουση ο νεαρός επεχείρησε να κάνει προσπέραση σε διερχόμενο όχημα, κάτι που διερευνά το Τμήμα της Τροχαίας Ήλιδας, αστυνομικοί του οποίου έσπευσαν στο σημείο.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκαν και πυροσβέστες της Π.Υ. Αμαλιάδας, καθώς είχαν ειδοποιηθεί εσφαλμένα για πυρκαγιά στο Γεράκι και τελικά βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον τραγικό χαμό του 21χρονου.

Παράλληλα κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 21χρονο στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά και οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα περισσότερο πλην του να επιβεβαιώσουν τον θάνατό του και αναμενόταν να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για την διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

patrisnews.com