Γυμναστείτε με το Fisico την Κυριακή στο Νότιο Πάρκο

H γυμναστική δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη…

Το Fisico πιστό εδώ και χρόνια στις υπεραξίες της άσκησης για την υγεία, τη βελτίωση της καθημερινότητας και τη μακροζωία μας, σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα του "ευ ζην" στην Ελλάδα "Fitness Motivation Hellas" διοργανώνουν την Κυριακή 16/9 στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας εκδήλωση με στόχο την προώθηση του υγιούς τρόπου ζωής και την παρακίνηση των συνανθρώπων μας να εντάξουν τη γυμναστική στη ζωή τους.

Η εκδήλωση εκτός από την γνωριμία και με τις δυο ομάδες, καθώς και τους φίλους που θα έρθουν από διάφορες περιοχές της χώρας έχει σκοπό να μυήσει τους συμμετέχοντες στον τρόπο της λειτουργικής γυμναστικής, γι’ αυτό και θα περιλαμβάνει και προπόνηση μιας ώρας με δωρεάν συμμετοχή για όλους.

Το προπονητικό πρόγραμμα έχει αναλάβει ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και ιδιοκτήτης του γνωστού γυμναστηρίου του κεντρου της Πάτρας Fisico, Ανδρέας Μπαρδουτσος, με την ομάδα των έμπειρων γυμναστών του.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν, να δοκιμάσουν την εμπειρία της άσκησης αντλώντας κάθε δυνατό όφελος απ’ αυτήν.

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου δίνουμε όλοι ραντεβού στο Νότιο Πάρκο και με φόντο τον Πατραϊκό γυμναζόμαστε και στέλνουμε μήνυμα σε όλη την Ελλάδα ότι η άσκηση επιδρά μόνο θετικά  τόσο στη σωματική, όσο και στην ψυχική μας υγεία.